Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je klix? Za ovakve situacije imate mu*a objaviti puni identitet osobe a kad papak oplete po gasu i ugrozi 5682. osobe onda pod inicijalima da ga mater rođena poznala ne bi...dupli standardi vas ubiše redakcijo
BRAVO VUCKO
Mujo ovo su samo činjenice, nažalost :/
Hahahahahahahahahahaha čuj potrošila pazar na utrke pasa :-D što bona nisi potrošila na šminku,cipele ili kakvu torbu ko sve normalne žene
Crkoh od smijeha :))
E ELMA SAD NOGE UZRAK...TREBA TO VRATITI TUKO GLUPA
Iz 1 u 2
džesi Elma glupačoo,hebo ti pas mater
incijala R.E. prijavila Elma Rizvo
hahahaha pa da je makar platila račune nego ostavila na kerove,sad joj ostaje tacna ili metla
Razumio bih da je na Lazio sve stavila, ali na cuke.. pff
Budaletina . . . . . . pa bar se ona nagledala tipova koji su manjeg IQ inteligencije i ostavljaju plaće i dugoročne kredite u kladionicama . . . Njoj svakako odrezat duplu kaznu, zaslužila je . . .!!!
Sanela iz beca voli africke crnce
Eto ti sad Elma, pa se ti kladi tuđim parama :)))! Glupačo glupa, kradeš. lažeš, kockaš? Šta radiš još?
a sekunda ja falili da dobije.ovaj njezin osjeko nokte pa proklizo na startu.ovest znali zato je bio dobar koeficijent.al jbg. coko ko cuko.stas?
poredak 3-1 je kostao zatvora :D
las rajvos, grad kocke i grijeha.
sestro slatka, nisi se pokazala najoštrijom olovkom u pernici :( :(