Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da su dobro, obojica. Ne bih da razmisljam o tome tko je kriv. Mozda bahatost policije koja nam je svima poznata. Ali i pjesaci koji misle da mogu sta zele, stvarno ima divljaka. I jednih i drugih.
U ovom slucaju bahatost policije nije bila kad se dobro vidi gdje je udar bio I kako je covjek pretrcavao I na kojem mjestu.Mislim da policajac uopce nije kriv I zelim brz oporavak obojici
Pogledaj pjesake kod tramvajske stanice na Skenderiji. 10 metara dalje pjesacki prelaz, a sva stoka pretrcava iza tramvaja i izmedju auta.
Neko je ovdje kriv i mora dobiti kaznu ili policajac sto vozi ko kreten ili pjesak sto prelazi ulicu ko koza.
vidiš gdje se nesreća dogodila, pješačkog prelaza ni na vidiku, ovaj idot prelazio da na tramvaj stigne garant
Treba rijesiti to jednostavno, ako ga udaris mimo prelaza da ne odgovaras, al ako ga klepis na pjesackom da vise ne dobijes vozilo u ruke pa bi se vise i pazilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ta stranica nije validna jer zakon ne poznaje taj termin, nego los pokusaj da se uzmu hrvatski nazivi za odredjene kategorije
skuter ja fala bogu dobro, svabo je to.
Pitanje za MUP, pošto je scooter ovakav kakav je ? BMW c600s -skupi su dijelovi?Sad on čeka nekog od podobnih djelatnika da ga kupi za privatne potrebe i to za sitan novac. I šta ce njima ovako nešto kad nemaju ljude koji to rade kako treba.
Pjesak je krov
Kriv*
Prijeko prece, na okolo blize !
milicija trenira strogocu nadam se da ce svi biti dobro
Ovo je policijski S K U T E R, a ne motocikl, neobrazovani KLIX-ovski kvazi-novinarski idioti
Obrazovani nadji mi zakonski ili leksikonski termin skuter...idemo lagano gasi net i na edukaciju i citanje
@xSnowmaNx1605 Citat: "Kategorija vozila: L2-Moped, Oblik karoserije: Skuter, Pojašnjenje (definicija): Vozilo na motorni pogon sa osloncima za stopala vozača koji se vozi u sjedećem položaju". Dokumenat Ekonomska komisija ujedinjenih nacija za Europu (ECE) koji se odnosi na klasifikaciju i definiciju vozila. Preneseno u BAS standard i o osnovama bezbjednosti u saobraćaju BiH. Izvor: http://www.ipi.ba/dokumenti/Klasifikacija motornih vozila_Prilozi uz Uputstvo za popunjavanje eTP-a.pdf .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da se ovo desilo u zoo u americi ustrijelili bi motocikilstu prije nego sto je udario pjesaka
Valjda mu je drot pokazao šta će se desiti ako ne prelaziš cestu na pješačkom prelazu.
pješak pretrčavao ulicu mimo pješačkog prelaza........... haj zdravo kriv i tačka. samo da napomenem i ja često pretrčavam na tom mjestu van pješačkog ako me spuca auto ili motor ja kriva sto posto.
Dajte da mi neko objasni ovo "zaprimio".Jel to nastalo od primiti ili?? Primiti-primio-zaprimio- Pa onda,po toj nastaje i ovo-dobiti-dobio-zadobio.A dobio i zadobio su dvije različite stvari. Mogu dobiti pismo,ali ne i zadobiti.Zadobiti mogu npr. povrede glave reagujući na vaše maltretiranje jezika. Tako i ovo nasilno hrvatiziranje bosanskog jezika.Nikada se ta riječ nije koristila,nije ni postojala..Budaleština da ne moće veća..
Čuj policija udarila pješake...pa šta će ovi drugi motociklisti tek sada da rade....
Nije ni čudo , gledaj gdje pretrčavaju i prelaze ulicu , a Bog dao pješački prelaz , ali raji mrsko hodati . Brz oporavak
Koliko vidim nije na pjesackom tako da policajac ni kriv ni duzan, kad pjesaci prelaze mimo pjesackog to je isto kao da bi auto vozio ferhadijom.
Obojca su dobro hvala Bogu al posto inace pisete gluposti, prava istina je ta da je pjesak bio pod uticajem alkohola i istrcao ispred motoriste koji prati delegacije...zivjeli