Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta drugo ocekivati od klosara, najvise ih je iz Sarajeva, roditelji su uz njih sta god uradili, moja mama nikad nije bila uz mene kad god sam sta lose uradio. Dobijao bih batine i zbog drugih, ali samo mogu joj se zahvaliti na svemu sto imam i na odgoju. Uvijek je bilo uci sine, klanjaj. Postuj sve ljude!
Znam sta se tacno desilo, informacija iz prve ruke. Momci se posvadjali, ovaj jedan rekao da je procitao 100 knjiga a ovaj drugi tvrdi da je procitao 120 ubrajajuci i zbirke zadataka sto je na to ovaj prvi burni reagovao kazavsi da se zbirke ne pikaju pa je situacija esklirala..
Eh Mlaðeni
Kod nas na vlasti sve glupsoni. Ja da sam neki od nacelnika policije fino 10ak spremnih sposobnih specijalaca crni kombi da niko ne zna i kruzit lagano po gradu, kad neko ovako napravi belaj, fino ga nalupas i istreses negdje u sumi u sred noci nek se sasere i nece vise nikad. Kad cuju da ima crni kombi niko vise ne bi prwvio gluposti.
Frajer prvi napao Mirnesa Oglečevca, pa ga onda Amar Lačević zvani Caco i Mirnes razgulil.. To je info iz prve ruke, bio sam tu..
Bio sam u blizini i vidio da su se potukli zbog žetona.
bas je previse klosara po ulicama
Dnevna doza Sarajeva
Nije Sarajeva, nego seljaka koji su dosli u Sarajevo pa svoje seljacke fore sprovode ovdje. Mrs u svoje selo.
Jesu li nosili maske barem? Ne treba nam novi klaster
A socijalna distanca? To se ne poštuje?
Sarajevski "jalijaši"
Focaku žeton prop'o
Pobili se oko wapa
@amarro hahahahahahahahahaha jbt'
Kad imamo manje plate i od rsa
Spuc'o mu čvoku nožnim palcem