Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obzirom da je navedeni, kao radnik FUP-a, od ranije poznat policiji, isti ce nakon saslusanja biti pusten na slobodu ...
Ja policije i govana
jel mu to nije htio platiti zastitu?
Pustite denisa :D
Bio sam ocevidac ove potrage i hapsenja, svaka cast bar su poceli hapsiti jedni druge ima jos i medju njima postenih policajaca.. Gospodin iz komsiluka inace krivac.ccc Gdje zivimo u pm !!!
Davno sam ja rekla da u BIH najveci kriminal rade upravo policajci..
Sta je ovdje cudno?? 90% drotova nam je ovakvih pa i gorih... Dos\'o je iz Rogatice ovamo da glumi mangupa, da nije rata bilo ne bi ni znao gdje je Sarajevo kao i pola \"sarajlija\" danasnjih...hvala, cao!
Zivio FMUP. To su najbolji ljudi. Carevi, legende, kraljevi ove drzave.
Vidi se da je mafijas cim ima ukradene tablice. Jos samo fali malo droge pa bi imao iste stvari kao i svaki drugi kriminalac. Garant ima i drugih ukradenih stvari negdje zastekanih ili na `cuvanju` kod rodbine.
ime ste promijenili ali ste se nastavili blamirati, OD KADA TO UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE IMA UNIFORMISANU POLICIJU \"pripadniku uniformisane policije Federalne uprave za inspekcijske poslove\"
onda nam kriminalci i nisu toliko loshi kad nam je policija ovakva
predlažem da se prilikom ispitivanja prvo ustanovi kojoj političkoj opciji pripada pa tek onda da mu se (eventualno) sudi...ako je \'\'naš\'\' onda ima opravdanja za njegove postupke,ako je \'\'njihov\'\' odmah ga u hapsanu sa zatvorenicima koji podržavaju \'\'naše\'\'...
ovo mu je sigurno od trebe auto :)))) osveta