Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce pjesak na ovome mjestu??? Ma treba ovakvim pjesacima 5000 kaznu napisati... vozac razbi auto zvog nekog nesavjesnog pjesaka i od koga da naplati stetu???
@ikke na tom mjestu je semafor i pretpostavljam da je vozac kriv
@eminabosna a ne pjesak
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sto ti je bosanka...Strese se i auto na krovu... Kus na'me.........
Tolika saobracajna nekultura, od nas su gori samo oni u Bangladešu i Pakistanu sto se natovare na voz. Mene je strah prelaziti preko pjesackog i zelenog na semaforu za pjesake i prije pogibije dvije djevojke. Pojedini pješaci ko sarajevske divokoze, samo se teleportira ispred auta, jos te gleda, ko ono bi da te bije?! Najgori su mi oni "civilizovani" sa mobitelima i slusalicama u usima, ko da zamislja da je u New Yorku. Nikako od Zapada pokupiti ono sto valja.
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H
pjesackog nema na ovom mjestu naj vjerovatnije da je pjeaakinja zurila na bus ili je izlazila iz busa haj ga sad ti znaj
Tačno je da se ovdje pretrčava ulica, pogotovo ako se ugleda dolazeći autobus, a semafor je predaleko. Zato vozači usporite na tom mjestu, jer bez obzira što je pješak kriv, bolje je i po vas da ga izbjegnete.
Nepaznja i sa jedne i sa druge strane
Mora da je kamena hercegovka cim se prevrn'o na krov kada je udario..
Nije, nije..
ONA KRIVA 100% !!
Vise divljaka nego u Sarajevu nema u Europi za volanom,... starci, djeca, alkoholicari i psi. neuracunljive osobe imaju pravu svagdje na ulici da iznenade vozace ali zato vozaci moraju biti oprezni(rastojanje, opreznost, uskladjena brzina)
A ja stoke braco moja,ko sto Fazlinovic reko....ma sve sam vozac do vozaca...pa nije to bolan prikolica s konjima,halooooo
Gledaj ti stoke kuda prelazi cestu
Nema pjesackog na vidiku uopste.
@Šrodingerov Mačak , malo bolje pogledaj i vidjet ces da je barem 15m do pjesackog. Ove linije koje vidis oznacavaju zamisljeno ostrvo izmedju dvije saobracajne trake
kako ga prvrne na 50 km/h na krov???
Nećeš vjerovat al nedavno sam gledala kako se auto prevrće prilikom udarca u onaj visoki trotoar, a sigurno nije išao neprilagođenom brzinom, isto da izbjegne pješaka.. Bgm sve zavisi, ne možemo pametovati sada, ali ŠTA ĆE PJEŠAK NA SRED ULICE ?!
Nije pjesankinja vec pjesak.
@Ja Jesam Alien sto je bitno kojeg je roda? bitno je da je pjesak povrijedjen. Ako nije bitno za vijest ko je konkretno imenom i prezimenom, zasto je bitan rod pjesaka?
Tačno ispod ovog mjesta gdje je ovaj Ken Block završio na krovu vozeči svog Forda brzinom od "40" km/h nalazi se dječije igralište... Predložio bih da gosp. Ajnadžić, kad počne izgradnju kružnog toka ozbiljno razmotri opciju da igralište i park premjesti dalje od magistralnog puta... Sve do jednom... :/
Raskrsnica, pješački prelaz, semafor i autobuska stanica, a da ne govorim i više velikih tržnih centara su na ovom mjestu i kaskaderi opet voze ovda 80+ km/h.