Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je autobus vozio onaj malac što vozi liniju za Tešanj ne bi mu otpao točak , jer njemu do Tešnja ne otpada a ovim mangupima ne može ni do FALETIĆA !!
Pa jarane, ovo nije tocak, ovo je poluosovina otpala ... hahahaha koji giganti ...
Hajmoo sad svi onu nasu niz sljivike i livade :D
RAZVALIO BI SE I GIVIKT,NA NASIM PUTEVIMA I POD PRETOVAROM..
Mora otkinuti kad vec mjesec dana zadnji kompletan diferencijal "hoda" zajedno sa lisnatim oprugama koje nisu nikako fiksirane za sasiju ;)
Ma i majstori na održavanju prevoza stručnjaci u PMaterinu,Trole tek stigle Autobusi iz Turske a več su im hebali mater.Seljakluk nema šta !!
Bože dragi hvala ti do neba da se ovo do sada nije desilo barem stotinjak puta obzirom da gradom kruže prahistorijska vozila koja nam već črtvrt vijeka doniraju najprijateljskije zemlje (Turska i ine) a na taj način iste te zemlje se rješavaju svoga otpada. Kakva nam vozila (tramvaji, autobusi) kruže gradom sramota me reći odakle sam. Ono što je nabavljao Tito habalo se do maksimuma a onda nam Turska i ine zemlje šalju svoja ohrndana vozila, vozila kojimasu te zemlje uzele ,,dušu,, i najjeftinije im da ih doniraju u tamni vilajet zvani Bosna i Hercegovina. Nevjerujem da će dijete koje se jutros rodilo doživjeti da Bosna i Hercegovina nabavi baarem jedan nov novcat trambaj ili autobus, naravno nije moguće da se svi političari a ima ih mali milion drsko bogate a da ostalo funkcioniše u državi. Ovdje je opredjeljenje za lično bogaćenje.
@ Muni ,,................................*Ne vjerujem.....................................................................................................................................................................................tamvaj...........,, Pardon
bas me cudi,,jer na slici se vidi da je vozilo novo nije presao ni 1 000 000 kilometara tek se razradio cccccc
Mora otpast kad u mali kombi nagura se 50 ljudi.
U kakvom su stanju groblja koja voze, neodržavana, prljava, sa tragovima vandalizma, pravo čudo te ne otpada i više i češće. LIKVIDIRAJTE GRAS I DAJTE CENTROTRANSU GRADSKI PRIJEVOZ !!!
"Ko to tamo peva"
mene iskreno i cudi kako do sada (hvala bogu) ipak nije bilo težih nesreća sa GRASovim vozilima.....s aobzirom u kakvom se stanju većina nalazi.
opet vlasnik nije kriv (GRAS) nego se uopste nezna ko. sreca pa nije niko smrtno stradao inace bi objavili da je donator kriv.
tako ti je kad grad uzmu sandže i istočna Bosna
ma ne mogu..sandže me odbranile pa sad vile imaju a ja radim na minimalcu jer sam glup, al neka oni zaslužuju oni su me odbranili, meni nije krivo što su od dilanja droge sve to napravili
U cemu se mi vozamBoze sacuvaj i jos kartu traze da kupis za jednu stanicu, stoka neotesana!!!
št u avion ne uđeš jednu stanicu, niko te ne tjera, imaš centru, platiš i voziš se, ne vidim u čemu je problem, al može džabe u grasu ba, ma ja to je to
I ovo je Bosna i Hercegovina.
Da redovno saobracaju na liniji prema rasporedu a ne da preskacu ne bi bilo ni prekomjernog broja putnika u ovim truljama od autobusa