Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa tu su posjetitelji pretezno djeca,ako su mladja sa roditeljima su,ako su malo starija sami su....majke mi mile,pa gdje jos u svijetu neko na ovakav nacin pljacka objekte ovog tipa,to je prevazidjeno kod lopova koji imalo drze do nekog nazovi kodeksa
NISU ONI LOPOVI STO HOCE DA BUDU I VOLE TO,NEGO BIJEDA I GLAD COVJEKA NAVEDE NA SVE,PA CAK I NA OVO !!! DOK NEFIC I BRATIJA IZ SDA GOVORI DA JE STANJE U DRZAVI SUPER I DA SMO NAPREDOVALI...NAPREDOVALI SU ONI I NJIHOVI BANKOVNI RACUNI,ALI OBICNI NAROD JE NAZADOVAO,I TO OZBILJNO.TAKO DA ME OVO NE CUDI STO SE DESAVA,SVE DOK NEMA LJUDSKIH ZRTAVA SAMO OTIMAJTE I PLJACKAJTE LJUDI..VALJA PREZIVJETI.
@mr.berlusconi 5 Ovo su neki narkomani, kakva crna glad.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
zatim su se uputili ka ilidzi i gubi im se svaki trag :D .. magla svudaaa magla oko nasss :D
Pokupili im pljeskavice i pobjegli :D
mrš ti se jos hvalis@ejex
Ko ce cistit ovaj snjeg na +35
Jesu li pomelli Big Mac ili Royal sa french fries price ego stop su razgulili?
nekome preteko
kad su ga opljackali sto ga i ne zapalise
Klixu - koliko je ovo, važna vijest u svoj ovoj frtutmi? Radije ih da pratite svim snagama dešavanja u školama i zdravstvu!
odmah se sjetih ovoga https://youtu.be/pX1-TNEpQ74
Nij mi jasno kako ce ih policija pronaci po ovoj magli..
Niko cuo ni vidio pljackase osim zaposlenih. Pitanje je kako ce doci sa straznje strane, zar to ne bi trebalo biti zakljucano???
U Bakira je mek..
@Luna.Luna ma ja ahaha..
Mekticu hvataj Hin napasce nas ameri..
kakva jeftina reklama za mcdonals , odoh do zmaja na cevape
Haj da neko ima hajra od magle
Standardno desavanje u glavnom gradu Bosne i Hercegovine
Da li sada u Sarajevu imaju dva McDonaldsa ili ih ima jos vise?? Svaka cast ali to je dokaz da cevapi ne valjaju u Sarajevu... Ali dzaba, opet voda na usta..
@ljubiteljfilma- jel se drogiras il ti smrde carape ??
@Felid Smrde vam cevapi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mogu vjerovati, odradili hamburgere!