Naoružani razbojnici pobjegli
0
Sarajevo: Opljačkana pumpa u Nedžarićima
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce to kad je Diesel 2.30 :O
poj.ebu ti kevu i seku svi sa 24% .....
thej tuk his joooob
@PAZIOVO I mi (bošnjaci, srbi i hrvati) tebi sve po spisku, govno jedno ateisticko! Idi u sjevernu koreju, kinu, pa tamo propagiraj \"bratstvo i jedinstvo\", ovdje vise nemas koga zavaravati i lagati, a tu prije svega mislim na nas Bošnjake! Dosta smo MI gradili autoputeve, tudje gradove i drzave! Neka se raspadnemo, ali nece ni susjedi bolje proci, ako mi tonemo, povuci cemo i njih, ne brini!
DOBRA PARA ,A POS\'O LAK
vlaska posla bolan, ta im je najbliza bila ;)
@ :O Hoce to kad je Diesel 2.30 :O i svaki sok 20 feninga skuplji
ccc...od svih pumpi oni na ovu udarili...
Znaci opljackana pumpa nikakve veze sa politikom i opet nadjete da se prepucavate po nacionalnoj osnovi, ova drzava ima da se raspadne za par godina samo tako, majku vam J*E*B*E*M bosnjacku, srpsku, hrvtasku svima stoko ne izivljena i retardirana dabogda vam se sjeme zaturilo. ....
Nakon svih posranih dzamija u sarajevu svi kradu
otac mi radi ne ovoj pumpi 2 god a ukupno 11 god u energopetrolu on je ujutro trebao preuzeti smijenu.
to sam ja opljackao evo da se javim na sa/x
Pljuc Pljuc ISLASKA POSLA Hrrrak PLJUC
@edita, Ma da ste činite većinu na 6 od 7 kontinenata, ne morate biti toliko ogorčeni, patetični, besposleni da pljujete nas (bosance)! Kakva vam je to satisakcija!? Velikoj većini vas (dežurnih komentatora) je bolje da uzmete u ruku djelo Vuka Stevanovića Karadžića, i naučite bar osnove, pa tek onda komentarišete!
zato sto su srbi i hrvati velike nacije ima nas svugdje ,,,, 24 %
Meni ZAISTA nije jasno zašto pojedini paćenici iz RS-a, SVAKI dan \"vise\" na našem portalu i pljuju nas!? Kao da ništa drugo ne radite u životu, osim što pljujete nas! Idite brate na portale sa RS domenom, pa tamo pišite nebuloze do mile volje! Zaista, i na našim, i na hrvatskim portalima KONSTANTNO vrijeđanje! FUJ, paćenici!
litar krvi-litar benzina.