Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vratio se po još. vidio da može
Neka pljackaju banke, bolje i to nego da pljackaju starice !!
emir porobic je ovoopljackao
A duse,vi posteni i ne kradete.
za UNCLE SAMA::PA KADA SI TOLIKI SANĐAKLIJA ŠTO SE NEVRATIŠ NA ĐEDOVINU VEĆ SI DOŠAO OVDJE SOLITI PAMET NAMA BOSANCIMA E JADAN TI ETO DA NEBI VAS NEBI NI NAS BILO TI TAKO REĆE PA KAKO SMO mi ŽIVJELI DOK VI NE DOĐOSTE IZ SRBIJE TJ . IZ NEDOĐIJE PA ŠTO SE NE VRATITE U SVIJE KADA VAM JE TAKO RUŽNO OVDJE U BOSNI BAR KARTA NIJE SKUPA ZA VAS ILI MI SE ČINI ....
Zar je pljačka kad vam uzmu 5000 KM? Samo komentari su za doktora, stvarno ima bolesnika...
Sram vas bilo na komentarima fukare jedne, blatite mi hljeb. Ovaj jad sto se predstavlja da radi u awg-u iznosi stanje od prije godinu dana, koje opet nije bilo ovako kakvim se prikazuje. Ako neko ima problem sa Mirsadom neko ga licno rijesi, a ne pljuvati po zaposlenim.
kojom sposobnoscu u ratu , mislis sposobnoscu za sverc benzinom i konzervama dok su sarajlije na linijama bili , a sto se tice vase hrabrosti prvi ste u podrumima bili , grad je bio puno finiji dok ste bili u domicilnoj drzavi republici srbiji
zasto agencija nije pojacala nadzor poslije prve pljacke i da li je banka uopste trazila pojacanu zastitu? ccc...
Stvarno ne razumijem ovo, dokle je doslo.. pa ljudi ova banka je 100 metara od centra grada :S Nije mi jasno kako su uspijeli 1 opljackat a ne 2 puta... J..e.bo sigurnost u ovome gradu, jos malo pa ce nam u sred bijela dana u po stanovima uletat :(
Eto vam finih Sarajlija, nece da rade pa ajde da se pljacka. Da vas mi Sandzaklije ne odrzavamo u zivotu nasim radnim navikama, talentom za ekonomiju i sposobnoscu da se borimo u ratu, sada bi se zvali Srpska Bosna.
A šta ćeš, moro čojek dići kredit, a ne može naći žiranta, pa se odlučio bez žiranta!!!
A eto ti nako kao ekspert pa znaš koja je banka bijedna a koja ne :)
Finu plaću sebi ovaj lopov skontao;)
Security,ili obezbjedjenje ili zaštitari ili portiri su u svim bankama \"ufurani\" i prave se važni, kao da su fakultetski obrazovani-.a sve neškolovani šljam.
Zna li iko šta se desilo na Alipašinom mostu? Lokva krvi, 4 policijska auto, hitna pomoć. Kažu da nije saobraćajni udes..
U toj banci a i u ostalim u gradu,obezbjedjenje t.j.portiri se iživljavaju nad nama običnim gradjanima koji dolazimo u banke, a razbojnicima ne smiju ni pisnut. Inače su u toj banci na Ciglanama vrlo bezobrazni prema komintentima.