Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj neko da misli da branim bilo koga,al što su pješaci neoprezni,to više nije normalno.Preskaču cestu ko kamikaze.Ovo je postao grad samoubica i onih koji tome teže.
Sta ima ojesak pretrcavati glavnu cestu punu automobila. Imas pješački, imas zeleno, idi fino gdje trebas. Hoce neko poginuti radi tvojih 20 dodatnih koraka do pjesackog. Strasno. Uvesti pod hitno kazne za pjesake.
Ma trebao je udariti,jebat joj mater.Pa ce drugi put prelaziti na pjesacki
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trkali su se Pasat i renault laguna sivi (laguna nastavila prema gradu)...ovaj pacijent je htio da proleti krajnjom desnom,izgubio je kontrolu i evo šta se desilo...Prozujali su najmanje 90 km na sat...Ja pješakinju nisam vidio iskreno...na trotoaru je mogao biti bio ko!
@ispocetka dao sam,odnosno nazvao odmah nakon udesa hitnu i policiju i rekao za lagunu i utrku...nek rade svoj posao dalje...
lazes
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Evo ti 300KM ako hoces u dijelove da ga prodas hh, svaka cast vozacu samo se k urci
Kad papanka ne može sačekati zeleno, ne ugrožava samo sebe negoi druge
Trkao se papak, ima snimak.. Lik ispred njega zakočio naglo i on bježao u banderu!!!
a što su stubovi tvrdi.......... nisu ko prije...
svi mu se smeju........ :(
....mislim na pješaka....... :(
Ma kakav pjesak, možda mu mačka pretrcala. Papak se vadi na pješaka. Nek si ga jaro sredio, krkane sad na komercijalu al dobro tene podmaži :)
kvalitetan stub...
Kvalitet VW,malo zakacio banderu sav se rasuo ko grah a banderi nista.
Kod nas sve padobranci ba.
VW mangupi i papci!
Majku vam kretensku iz klixa. Nije izbjegavao pjesaka nego je DIVLJAO KRETEN pa izbubio kontrolu i oplio u stub.
ovdje nije bilo pjesakinje ni blizu a ko je pogledao video vidio je o cemu se radi klasicna auto trka jedno 5000 km stete ide popravak i ide na olx 20000 KM nije udaran extra stanje ocuvan.. itd...
Evo snimka kako budala divlja: https://www.youtube.com/watch?v=kZTtgAaj0bk&feature=youtu.be
Svaka čast za snimak! Mislio se papak izvuć na pješaka...
Kakav levat u pasatu :-))))). Dobio što je zaslužio.
sada ce biti vozac kriv iako je pjesak prelazio mimo pjesackog covjek da nebi "ubio" kamikazu ( jer ljudi pa oni iskacu i na 60 km/h ti ne mozes zakociti) uadrio u stub razbio auto 3-5000 stete plus kazna i sve ostalo.... pjesake isto tako kaznjavati kao i vozace...