Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odkud ti pare za navigator ? Ma popust. Kako mislis ? Prodavaču popustila pažnja.
al ga mahnu za sekundu, za par mjeseci ce na piku biti navigacija nije puno koristena po duplo vecoj cjeni nego sto je bila prije kradje
Želi Vas sve obavijestiti da smo uspjeli vratiti navigaciju koju je dotični sam vratio u policisku stanicu centar . Hvala svima još jednim a posebno klix-u Hvala
JAGA ZNAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ALI NISAM ŠMEKER.
frajer je glup ,mogao je ukrasti digitron a oni kazu neki navigator , pa na snimku se uopste ne vidi sta je ukrao , sad kad si konj sad i plati !
Uz brzu intervenciju policije uspjesno veacena navigacija sa prijavljenim serijskim brojem
ZAUSTAVITE URBICID U SARAJEVU POD NAZIVOM TIBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAUSTAVITE URBICID U SARAJEVU POD NAZIVOM TIBRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahahah KOJI KRALJ !
ne budite debili i ne osuđujte ljude, vjerovatno u ovoj pišljivoj državi niko od njih dvoje nema posao, mora nekako dijete da prehrani :)
ti si debil kad sažaljevaš lopove. Dabogda mu ova navigacija pokazala put do KP Zenica...
Izjava za javnost Dragi sugradjani nemojte se brinuti za vasu sigurnost. Osobe sa snimka su od prije poznate policiji sto je naj vaznije. Trenutno ih nemozemo privesti jer se ne odgovaraju na emali poruke. Cim se jave , morat ce poslati izjavu do kraja godine, a i bice zamoljeni za nagodbu "ako zele" da vrate utudjenu robu ako je nisu vec prodali... Vase tuzilastvo i KP Zenica
U zatvoru u istoj ćeliji ležali gubavac i narkoman. Šetao se tako čuvar i pored njihove ćelije kad je prolazio ispadne mu ključ ali on to nije primetio i nastavi dalje. Gubavac razmišlja dal da uzme ključ i pokuša pobeći. Nakon nekog vremena odluči da pokuša… Krene levom rukom da dohvati ključ između rešetaka, otpadne mu ruka, krene desnom rukom otpadne mu druga ruka. Šta će on krene nogom da nekako dogura ključ do sebe, i da narkoman otključa i da pobegne, ali otpadne mu noga. Narkoman tada prasne u smeh i kaže: - “BURAZ TI JOS MALO PA IZAŠAO”
cvikati garant na fejsbukuuu bio.
Objavite javno fotografiju lopova bas se super vidi pa ce sami doci i prijaviti se, zamolite tv stanice da objave fotografije i brzo ce se pronaci. Sramota. Prodavac tu nije nista kriv, lopov je lopov ukrasce na oci, samo ga treba uhapsiti ( i "damu" sto je s njim u drustvu. imate fantasticne fotografije za prepoznavanje, objavite ih, posaljite i MUP-u slike, oni imaju sve podatke sa slikama kada se vade licne karte, tako da je jednostavno doticnog strpati iza resetaka.
ma gdje si ti prije "lovila" a?
Daj bolana tisi neka pametnica štati dođe Oleg Čavka ili Rozita da niste kolegice dotična šta ti misliš svako ko padne ide iza rešetaka daj nijeti ovo titovina padneš odeš dadneš izjavu zavisi koje u smjeni popiješ kafu sa lešinarima malose našališ onite pitaju što kradeš a ti odg pa eto onako.Napišuti lišenje slobode i čekaš kući čestitku kadati dođe dadnuti uslov i ti ponovo nastaviš hapati tj krasti totije BIH POZZ PO ŠTENA. IZUZETAK LIKJE DOBAR NA HINJAKA UZE NAJMANJE 700 do750 MOŽDA MANJE RECIMO 500-550 AKO ŽELI NA TRKAĆA DASE RIJEŠI PREDMETA HEPYY..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ja ću uskoro početi da kradem, nema posla ili ne daju platu, nabijem na *** poštenje u državi u kojoj ne možeš dobiti posao ako ne ideš u džamiju ili crkvu, nek si im ukrao paša, svaka čast i samo tako nastavi
Izvini, od koga je paša ukrao ? Da nije možda od države, crkve il' džamije ? Ukrao je od firme koja pokušava da ostvari kakav-takav prihod i od radnika koji će na kraju to iz svog džepa da plati. A ako misliš i ti krasti, želim ti od sveg srca da te, zajedno sa pašom, uhvate i prste vam stuku.
joj smetljara u sto su ostarili , pa ja bi ovo ubio znaci , dno , da bog da umro od kakve bolescure duge i teske
šta je, ti se uhljebila preko SDA pa ti dobro a? sviti smetljari a?
a ne znas svojim politicarima pozeliti bolescuru sugo jadni bijedni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jao dobre reklame za poslodavca, pa vi klix-ovci bi barem to trebali znati... Jesu li Vam svi uredjaji spremni za kradju iz prve? ili oni odabrani za reklamu po medijima?
Sto da je placa kad je moze uzet ?
mrzim lopove ali ko je ikada ptisao u ps plus nece zaliti jer oni su najneposlovniji najneljubazniji ,uvijek skloni prevari kupca !!dakle lopova odmah u zatvor a pc plus??daleko im lijepa kuca u stanju su dezinformisati kupca uvaliti mu nepotrebnu spravu pa onda odbiti reklamaciju bila ona ispravna ili ne!
PC Plus je osnovan 2004 godine i nikad se nije desila sporna reklamacija ili slicno , mislim da nije ni potrebno da Vas komentarisem Ovdje se očito vidi da im nije prvi put i da su dobro uštimani i de je za par minuta druga radnja na cilju .