Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarjevo moje imas problema slicne prirode sto nema jedan vise milionski grad. Nakotilo se kriminala,columbija mala!! Redovno se auta pale!! Narucuju se ubistva!! Izbodose nam neku noc naseg sugradina oni koji vec par godina,palehale,pljackaju,tuku se po ukicama parkinzima!! Sinic explozija!! Evo jutros bacen koktel...
@mizerija pa upravo je covjek to htjeo i rec . Ima problma kao da je vise milionski,a nije!!
Ma ja mislim da je povezano sa imigrantima u tom kontekstu. Il je neko mislio da su oni unutra iz revolta zbog svega bacio,ili su oni opet se malo igrali!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Objavite ko zivi u kuci i sve ce se samo kazati :)
mizerija poredio Sarajevo sa Tokiom
Prodo robu lošeg kvaliteta pa reklamacija.....
Ukodajte policijski, vraćamo se u normalu
Šošonska posla
Ovo je garant benzin sa Hife. Vidiš da se nije upalio......
To sigurno nisu bili migranti
Sad ce energeticni Jusko izaci i reci da je pocinetelj od ranije poznat policiji, da on to nece tolerisati vise, da su on i komesar proveli neprospavanu noc uz litre kafe u rjesavanju enigme! Na kraju ce uhapsiti pogresnog!
MOlotovljev, nije se ni zapalio, bacen na beton??? Kakvi profesionalci.... KOliko li im lik duguje, 10, 20 KM....
bio mu dužan 50 km ovo je samo upozorenje
Treba pitati bacaca koktela sta mu je motiv.
Nije bezveze garant...
Neko se igrao PUBG-a.
Svaki dan par bombi i paljevina. Hitno vlast da se smijeni.
Koja vlast u Rogatici jel ili mozda u Foci joj sto vas nemogu ni na komentaru ni na slici zafalite se Karadzicu jer da njega nije bilo nikad vi nebi Sarajeva ni na slici vidli...