Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dàn sam prolazio tuda,posl8je onog pljuska se dobar dio zemlje obrusio i povukao i ogradu do one kuce gore..sàmo je to ocisceno i nastavili su raditi..nista nisu osiguràli.Àli neka gazda vozi bmw x6 i svàko jutro pije kafu na Mujica punpi Kako ces pogledati njihovoj poridici u oci,sram te bilo!
Bez potpornih zidova graditi u dubinu... izvodjaca radova u zatvor! Od gazde do poslovodje.
@FabrikantKuracPalac a ovom babunu sto gradi sve oduzeti i pravo da IKADA mu ista napamet padne da gradi. smrad nad smradovima. iskopali ljudima masovnu grobnicu. majmuni i babuni pricace okovidu dovjeka da zataskaju sve ove ublehe
mozda pokatkad se napiti i sta na rostilj bacit, dizati ruke uz Cecu i ostale zabe, od Ramazana do Bajrama, od plate do sledecih obecanja, radi na crno, klanjaj se hadjijama sto ne znaju ni sta ni koliko imaju, i na kraju smrt od teske zemlje bosanske!
E sta je on Bogu skrivio, pa mu se ne dade ni da dana u normalnoj sredini prozivi, rat, neimastina, mrznja, gluposti svaki boziji dan sa tv i od vlasti..., koliko je samo jadnik vremena potrosio po raznim salterima, sta se lazi naslusao, cemu li se nadati mogao...
Ja gluposti, sabur porodicama. Ja neki dan prolazim i ne mogu da vjerujem kolika je rupa, rekoh, upast ce zgrada cijela u nju, nikakve zastite, potpornih zidova, nicega. Ja kao laik, nisam smjeo gledati u rupu i zgradu, kako strasno izgleda.
Jel to ta dozvola koju načelnik Memić sređuje telefonom?
dabogda im pusto bilo, sta rade, kako sunse ukopali samo lovu hoce da mlatenfuj
Hocel iko odgovarat za ovog dedu od 60 godina sto radi na gradilistu 100% na crno...??
Na tom lokalitetu je ogromna masovna grobnica izbjeglica iz Podrinja pobijenih tokom savezničkih bombardovanja Sarajeva 1944.
Gradiliste na Stupu. A ko gradi, sta gradi tako blizu drugih objekata? Ko je investitor, ko je nestručni izvođač?
Ovo je bozija opomena zbog neljudstva i gladi za jedan kvadrat koji bi trebalo ostaviti da neko od djece buducih stanara prodzu ili barem jedne parkovske klupe da neki penzioner sjede
Jeli se mogla provući ambulantno vozilo kroz ovaj uski sokak izmedzu ovog stambenog silosa i novog u izgradnji
Bolje nek se za pitaju koja je budala dala građevinsku dozvolu. Oni koji nisu upućeni to je rupa za novu stambenu zgradu koja će zakloniti ovu postojeću, i ničim nije osigurana. Dobro se ova zgrada ne sruši u nutra.
Sve strpati u zatvor sto daju dozvole za ovakvu gradnju, zgrada na zgradu uzassss
Neki dan sam pisao o tome. Vlasnik je Ulfet Pramenkovic. Pravi zgradu na zgradu. Sve je stanare ove zgrede do zajebao . Prevarant iz Sandzaka.
@gooUse za muda pseto treba zavezat naopako i njega isve one koji sumu ovo dozvolili. svemu pare uzet i vise NIKAD dozvolit da "gradi". ako ima d od drzave tuzit itu djukelu inspektora kom je taj sigurno uletijo pamu dozvolili ovo. zatim HITNO zaustaviti sve radove na tom smetljistu i ZATVORIT gradiliste ZAUVJEK. nasta ovo lici? jesu li normalni ovi sto stanuju tu? sto oni netuze ove majmune sto kopaju ovu masovnu grobnicu
Hitna pomoc nije nikoga spasila, da nije bilo mojih drugarica i 2 radnika ni prvi covjek se ne bi izvukao ziv. Medicinske sestre nisu bile u stanju da stave cjevcicu u usta, a kamoli da ozive ljude koji su bili zakopani vise od 7 minuta pod zemljom. Drzavo, stidi se.
Tako se dešava kad tajkuni izrabljuju radnike i ne sprovode mjere zaštite na radu. Evo npr provjerena informacija da marketi Amko komerc kao neće raditi za Bajram i uzimaju radniku slobodan dan pod izgovorom odmaraš za Bajram. Takva drskost nije zabilježena u modernoj historji.