Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako fotografije nije iz arhive za ilustracije, onda bi valjda naslov teksta trebao da glasi: "Sarajevo: Na Dolac Malti izgorio automobil" ... ili vlasnik možda planira da ga sredi i preproda poslije ovga...
Za novu godinu zabranjen alkohol i petarde ali ne i paljenje auta, raja uvijek nađe alternativnu zabavu.
Mislio neko da je Petarda :-P
oko njega nema drugih vozila,cini mi se da je dovezen tu i zapaljen
Pomenuta lokacija ima prilaz sa tri strane, svaki od prilaza je pokriven sa više video-nadzora, eto budite brzi jer neki od video-nadzora u privatnim objektima posjeduju HDD-ove od 500 MB pa snimci su tu par dana, SAMO!!!
--- uzrok požara nije poznat UFATITE UZROČNIKA PA ĆETE VAM REČI TAČAN UZROČNIK ! Ono kao gest dobre volje jer u zadnjih 200 plajevina niste uspjeli, SKOROG PRIJE POVEĆANJA PLATA ! i doprinose za udobne peMzije ! Ugllavnom sigurnost imovine nije ugrožna i apsolutno zadovoljavajuća kaže Irfan ! KAKO BA ? Pa nije imovina SDA na vlasti, a nisu paljena ni arapska naselja. E AKO TO NE GOVORI SVE onda NEK SE VAKO NASTAVI I U NOVOJ ! :(
da se nikom ne desi.
desava se...........meni se u voznji zapalio.........jedva zivu glavu izvukla
@mirrorce nekad se coek veze za materijalne stvari pa ga pogodi.. kad vrijeme prodje vidis da nista nije vrijednije od zdravlja tebe i porodice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..možda ga htjeo zapaliti u Ložioničkoj i zajeb'o se, parkir'o u paromlinsku 😂😂😂😂😂😂
@TheOstruga . 😂😂😂😂😂😂😂😂