Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva rekomstrukcija fasade, ruše kompletnu zgradu i prave novu sa elementima stare fasade. Ne razumijem zašto lažete?
Ja sad pođoh napisati čuj "rekonstrukcija" oni je srušili do temelja !!!!!!Jbt šta se ovdje radi,gori smo od Ruande !
@hvac, seljak iz Kukavica kod Rogatice Ajnadžić potpuno će devastirati i uništiti centar grada. Ovo je Ajnadžićev i SDA urbicid!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ni slova o izvođaču radova, a da je slučajno neko dijete poginulo Klix bi pisao da već odavno upozoravaju na loše postavljene skele i nesigurnost pri građevinskim poslovima. Jadni ste!
Ako nije poginuo nije fazon
Austrija gradila i izdržalo sto godina i preživjelo rat. Čim Bošnjo dotakne, sve se sruši.
čak se i skele ruše sa okupatorskih zgrada
Malčo kume ubica, njegova zgrada heheh
GDJE CU JESTI :S .. PIRPAAAA
lol
Prave stariju :)
Ovu skelu koje inace postavio i konstruisao serem mu se u posao,nisi u stanju proci ulicom,nigdje pjesacke zone nista ali moze ovo ovako samo kod nas
MA KAKVA JE OVO FIRMA PA ZATO RADNICI PADAJU KO GOLUBOVI SA SKELE
Hahaha cuj rekonstrukcija a do temelja se rusi...a skela je posebna prica postavili nestrucno i nepropisno a to odobrio rogonja iz kukavica
Kome su uopce javili da ce ovo rusiti? Samo su preko noci krenuli sa radovima... vjerovatno ce je rekonstruisati u jos jedan parking. samo mi zao pirpa pizze, nije losa bila.
svi nam se smeju.....pa i austrougari....... :(
Ne mogu ni skelu normalno postaviti
kako li ce dobro uraditi zgradu kad ni skelu nisu osigurali
Pa ni Eugen Savojski nije ovako uništavao grad kao što to rade pojedini načelnici općina u KS.