Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas idealan policajac u ocima kadeta je onaj saobracajac sto klepa pare.
kikser aa alipašinog
Radi li ista ova policija osim sto vjecito tragaju za lopovima 😈
Sigurnosna situacija znači zadovoljavajuca svako drugi dan pljacka
Otoka pripremi se sutra. JEdino nije jasno jeli Reiffeisen ili Sao Paolo ! Mogo bi svratiti i do apoteke na Čengić Vili radi hapova !!! :)
Nemoj mi na Medellin grad je prelijep jedino ima ovih komuna gdje nesmije ni policia uci ostalo je ok
@7seset3 Pa nisam ga ni spomenuo, možda misliš na Maoču , Bočinju i to ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pojeo haman one Big MAcove od jučer, pa mu nestalo para :)) Bogami otkako je oivaj Fahrin posto ministra policije evo je prevzišlo Meksiko, Medelin i PAlermo zajedn o. Goto vje raspad. VAko je bilo i prije početka rata 92. A iste stranke akteri.
Sve je dobro dok ne počnu ubijati
AL'PASINO SVI SMO LOPOVI SVI SMO LOPOVI!!!
Gledaj ovih bilmeza neobrazovanih što dijele minuse.
Ovo je najnesposobnija policija koja je ikad postojala. Svaki je ko medzed od 200 kila, nije ni cudo sto im kriminalci bjeze.
@jokashmokash Znas gdje zavrsavaju ukradena auta u Sarajevu? Na palama. Znas ko ide na palama? Ko drugi nego policijaci. Ja licno nisam isao gore pa ne znam, ali znam neke policajce koje sam ja licno upoznao i slobodno vrijeme (tj. skoro pa cijelo vrijeme) provode gore na palama. Pa ti policajci imaju vecu lopovsku facu od 90% cigana sto prose u Sarajevu. Imas i postenih policajaca, ali takvih je jako jako malo, ovo ostalo je jedno obicno smece.
@jokashmokash Jesi li ti policajac? :))