Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...prepun grad tih ljigavih čakijaša..
Budala ostaje tamo gdje je rodjen a pametan ide gdje mu je bolje, Canada i love you
bolje reci lopato za snijeg, i love you.....što ne mogu ovih nadri dijasporaca, ko da mi ne znamo kakav jad od posla oni tamo rade i kako žive
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Čakijaši - likovi s' malim testisima!
zajebi ti to burazeru nego ako nisi mašala građen zbavi kakve utoke, nož zna napraviti gore sranje nego da te poslao na bare
Sve su to mang(L)upi u drustvu, a na samo .......
Izgleda da je Klix zaposlio otpustene "lingviste" iz Avaza da citaoce mogu dobro "zbosti" u oci po portalu.
odrastanje uz pucnjave i ritam turbo folka
linija razdvajanja između manijaka i hordi zla.....
Sarajevo, wild wild west
Da bi čovjek na čovjeka nasrnuo nožem treba imati dobro poremećen um, bez obzira na razlog. Ovo se svakodnevno dešava i trebalo je odavno upalit onaj n''akav alarm k'o za vrijeme, jer je ovdje priraštaj umobolnika u ekspanziji.
Znaci *jopet cakija 🔪
srba ko govana na klixu treba pustit vodu da srbi odu
u svim gradovima malo većim se ovo dešava samo recimo u holandiji se ove stvari nikad ne objavljuju,to podstiče druge na isto,kod nas i u srbiji su ovo top teme kod njih još gore,koja se je pjevačica skinula ko je gdje bio itd,hrvatska je puno kulturnija zemlja
problem je u "doživotnim" komesarima i porodicama koje su zaposlili u policiju ovi majmuni koji vladaju državom
Nadam se da su naši policajci i ljudi iz MUP-a napokon shvatili kako se boriti protiv ovog vida kriminaliteta i da će im dohakati u skorije vrijeme. Da nam aBd Sarajevo postane sigurno i mirno, mjesto poželjno za turiste.
jedan pirke je morao biti ubiven
kaze se izboden
"Pacijent S.M. (1989.) je primljen na KUM sa tri ubodne rane u predjelu grudnog koša koje je zadobio nožem..." Fakat je izboden.
"Pacijent S.M. (1989.) je primljen na KUM sa tri ubodne rane u predjelu grudnog koša koje je zadobio nožem..." Fakat je izboden.
Did he dieded?
Sta rece kumaro,sta se pravis Englez.Hos da te iznabadam glavom,jel papak?!Sa gledaas ba,sta si ono ti prico,jel?!
Bas cudno!
OVO JE SARAJEVO !!!!