Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi bolesnici bože dragi, njemu ne pomaže ogledalo da vidi koliko je lud jer sama postavka u kojoj se on doživljava superiornim i nešto opasnim ali prema slabijem, ti psihiću poslije ovog bi trebao u Zenicu i to sa žestokim momcima u ćeliju pa da vidiš šta je superiorno
od kad su ove selefijske sekte uvezene u BiH pocele da kvare bosanske muslimane koji su bili primjer tolerancije sve se okrenulo naopako.
Prcili te svi žestoki momci u usta ta i u ruke koje tipakju po internetu. Zbog maloumnik kao ti porast je kriminala jer ti kao maloumnik veliča kriminalce nikakvi žestoki momci nisu to. Cuj neko u mudriji leži jer je pravio kriminalna djela i Vi ih uveličate maloumnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova sekta je bolesna! Mama iz Tutlingena baca kletve, proklinje, sin šalje imena mami na koje treba posebno da usmjeri svoje "daBogda". Zove svakog onog ko mu skrene pažnju na nenormalno ponašenje i tumačenje ajeta na megdan u mrak. Prijeti pištoljima. Isprozivo je stotine imena, IZ, stranke! Mnogi ga imaju na piku. Riješite ovo prije nego bude narudžba ćefina!
Ovakvi natpisi zahtijevaju hitno privodjenje,a onda..🥊. Hajmo policijo,tajna službo,nije valjda da olosu u trag mr možemo ući? A pok@kim ti se na teologiju koju si završio.
Gdje god da pobjegne,kad ime pocrveni u Biometriji,sine kraj price. Ide klavir Petrof.
"i to će biti treći nipovac kojeg šaljem Njemu" čovjek ovo napiše i niko ga ne hapsi, ovdje izgleda najbolje biti kabadahija, lopov, ubica, kriminalac, sve ti prolazi i još se bogatiš.
https://twitter.com/malozanovjetalo/status/1726787234635084216?t=YZj5A2xgLIkzIbvDswVknw&s=19 i nažalost to nije sve.. grozne stvari se desavaju
Posto vidim da neki pisu da je ovaj selefija, ovaj selefija ne voli, nije vidio selefije. Ovaj je preoteo ženu drugom čovjeku, koja je dolazila kod njega na psihološko savjetovanje. To dovoljno govori o ovome.
treba njemu kitu odrezat
Jel Tulea ili Tuleta?
samo uhapsit i zatvorit..interpolovu potjernicu raspisat i uhapsit...budale ne mogu zivjeti medju narodom, samo u cuzu
Specijalnu jedinicu na teren i ovakve nek na prvi kontakt roknu snajperom ili kako god... Pa ćemo vidjeti onda koliko će ih biti...
Uzas,nekada primjer tolerancije a danas ??? hej Bosno ,sto je od tebe jos ostalo
zasto u naslovu pise sarajevo? objava na drustvenoj mrezi, tip po saznanjim vec napustio bih.
ili je Tule puko ko lajsna,ili mu je neko hakovo profil.
Strasno je znati ko sve zivi medju nama.
Ženama dati dozvolu za oružje. Ne moraju se radne kolege misliti, uzmu kolegici Magnum za rođendan
Od vehabije do budale kratk je to put ..satro psiholog eee🤣🤣🤣
Kakv vehabija?? Nemas ti veze s vezom! Kod nas sta god ne valja vi pokusavate vehabijama prisiti!! (Usput vehabije ne postoje isprani mozgu!)