Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E MOJ GRADE, STA TI PAPCI RADE....
selo veseeeeelooooo
Kad se Bajramovići udaju ili žene,mora da se puca,dobro je da nije bilo kakvog većeg belaja!
Ici na svadbu bez pistolja je kao bez one stvari :D (izet.F)
Sve se to desava iz siromastva. Nije mi jasno zasto je toliko svijet dosao da zivi u Sarajevo a mjesta odakle su dosli su ostala pusta, zemlja place, niko ne radi na njoj. Vazno je da se lesinari po Sarajevu. Nema se posla i samo belaj do belaj nastaje. Mars na polja odakle ste i dosli i pocnite vec jednom raditi. KOMUNITAM JE PROSLOST I NIKO VAM POSAO NECE SERVIRATI KAO PRIJE. LESINARI!
Zemunska svadba u Sarajevu xD
OPET RUDZERA BOSKOVICA,pa stvarno su pofalici postali opasno naselje
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/83077-palicama-porazbijali-stakla-na-ulaznim-vratima-nebodera-na-grbavici.html
Ovde nije nista sigurice .
Cuj pucnjava u sarajevu,al hajd nista novo od njih..samo nas djaba brukaju :S
Kakve veze srbi imaju s ovim seljacino ona jedna olovska?
nije vise zanimljiva sjekira,lopata,srp itd
lijepo vrijeme donosi seoske svadbe sa sirenama i zastavama. a kad vidim da su mladenci u seoskoj bijeloj limuzini ojjjjjj boze zasto sam se ovdje rodio.
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
pratim cas ! ! ! @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
seljacki obicaj, nije mi ga zao sekunde