Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imena a ne inicijale,imamo pravo znati ko su ubice u nasem gradu,a kada je neki bjednik u pitanju onda puno ime objavite,i zasto su pusteni,ubilu su covjeka?
Zato ja utoku nosim za pasom da ih deset dodje ja se ne bojim
@indoktrinator mora da si i sam osudjenik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pustili ih da se brane sa slobode???? Pa OVO NEMA NIDJE
samo se.udrite
Sve to treba vjesat, Trg Auatrije uspostavit pod hitno. Je.. vas demokratija i ona cuvena i on je covjek treba da ima prava... eto ti Smak Svijeta, niko nije dobar u glavu, ona u Zvorniku covjeku udove odsjekla... onaj u Tuzli covjeka ohladio i to mu drugo ubistvo pazi lezo 7g za prvo...
Posto vidim da ima ljudi koji ne znaju ni sta se tacno desilo i zbog cega je covjek napadanut,da ne bi pljuvali mrtvog NEVINOG covjeka, imam dužnosti da podjelim s vama. Djeca su se vozali na motorima, da bi doticna braća Ćosić i njihov otac vođa preprijecili put i trazili da im predaju motore, nakon sto to nisu htjeli, primjenili su silu. uspio pobjeci i pozvati policiju,dok je policija stigla uspio je otici po oca.
Buduci da je otac stigao prije policije, nakon upucenog pitanja sto su mu djecu napali. Uslijedili su smrtonosni udarci,i dolazak policije
ja sam cuo pricu da su pretukli lopove koji su pljackali kuce po kromolju
U pitanju su Kromoljasi Ćosic Elvir i Ćosic Ermin. Slobodno posjetite fb profil doticnog i bice vam sve jasno
3 na 1 mamu vam hrabru...
Niko nema nikome pravi uzeti zivot, ali budimo realno danas trazio ne trazio nailazis na problem i klosare koji ce se potuci sa tobom bez razloga.Ne znaju za granicu i nokaut vec i kad padnes udaraju sto je kobno.Ali kazem mozda je u covjek bio pedofil ili lola neka ima svega znam momke koji robijaju covjeka koji je udarao njihovu mamu..a obojica su 1998 da se razumijemo.
jesu li nastavili da se brane sa slobode? bravo za tužilaštvo!
Da to Rogatica nije utjeravala dugove za SDA, čim su svi pod inicijalima ! UBISTVO a pod inicijalima ! Da ih ubijeni nije napao morebit ? U tom zlu je dobro što na kraju nije bila SAOBRAĆAJNA NESREĆA u kojoj se SDA policija već pravo izvještila ? I bila bi možda da nije bilo ovooliko urlanja javnosti na Dalidu i njenu bandu !
Ovi Cosici su inace iz Rogatice... ne nemaju nikakve veze sa SDA i nacelnikom Ajnadzicem, koji je slucajno iz Rogatice...
@nnekic72 OK, nisam vidovit jednostavno nije lako PROMAŠITI oko toga ! A za AJnadćića znam da ga je majka slučajno rodila u Rogatici a ne nažalost pobacila čim se to uvezalo sa Bakirom i dobio orden viteza Sebijine podvezice !
za Bajram cccc
Zalost.. U sta se grad pretvara
Pretvorio...
@kontraprotivan "muskarci su pusteni da se brane sa slobode" ...
Sada ih treba odmah zatvoriti ipak covjek je preminuo.
Dolaze sa Sokoca da tuku gradjane Sarajeva..
zar 98 godiste postoji, kakvi su to klinci
punoljetni, ipak bez mozga
@darkness11 ma zar to ima vise od 8 godina