Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kakve veze ima covjek se sam ranio i nazalost preminuo, sa pljackom banke. Citaoci ce pomisliti da su ova dva slucaja vezana. Daj malo postavite pismenije i skolovanije osobe da rade na Klix-u
koji kreten i novinar glupi
Rodjen 176??? Pa onda vakat mu je i bio, dodijalo covjeku.
vala baš!
Starac foco od hiljadu godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaustavili tramvaj jer su se pocinioci mozda nalaze u njemu HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHA
Ispitajte specijalce RSa , mozda su oni 😁
Počinioci će se uhvatiti do 2020g.Presuda će biti donesena do 2022g.O svemu je obaviješten dežurni tužilac.
niš ne havizam! što se ovaj utepa ako nije klepio lovu iz banke? šta je po srijedi?
EKSKLUZIVNO, PR Irfan Nefić DAO IZJAVU: Policija intenzivno ztaga za počiniocima. Inače za PLJAČKU SU KRIVI NOVINARI dakle i portal Klix. ONI NAIME STVARAJU pogrešnu percepciju. Prošle godine je u SARAJEVU izvršeno preko 570 KLASIĆNIH PLJAČKI, a ove godinečak za nekoliko manje ! ZNAČI NEMA RAZLOGA ZA PANIKU. OSim toga NEFIĆ istiće da je 50% PLJAČKI rasvijetljeno i da je 80% počinioca POVRATNIK a od njih POLA DROGERAŠI . SLučajeve prosjačenja za razliku od dilanja droge kanton riješio 100% !! :))
Na žalost januar je nadepresiviniji mjesec u godini i puno je loših vijesti. Ali evo jedne dobre za one koji nisu upoznati: Vjerojatno čitate svakakvih ponuda na internetu, i sam svašta sam pokušao ali definitivno ima provjerenih stranica ( kompanija ) koje doista plaćaju za rad preko interneta. Američka kompanija koja postoji već 18.g. je definitivno broj 1 u affiliateu i mrežnom marketingu. Više informacija na: http://goo.gl/J84Hel
Opljackali banku i isparili se tramvajem. postavlja se pitanje da li su platili kartu u tramvaju?
Počiniocima će suditi u Prištini čim budu razotkriveni ?
Šemsa : zašto si se ranio ?
DA li je osoba koja se samoranila nadležni inspektor MUPa ? Da smo u JApanu ovo ne bi bilo ništa neuobičajeno, oni i za najmanji propust u službi odmah harakiri ili sepuku ! Ono, kao čovjek dobio zadatak da nađe DNK profil počinilaca koji su se držali za šipke u tramvaju a nikako ne uspjeva u povjerenom mu zadataku :)) , dok su se počinioci pljačke već ubacili u rijeku izbjeglica koja putuje u Njemačku. A puni para ko i ostali tako da ne izazivaju sumnju nit ih ko pita za porijeklo novca !! :))
Sinoć od 21h pa do 00:30h od Ilidže do Baščaršije uočena ukupno 3 patrolna vozila i jedan kombi od specijalne na Ilidži kod Prominga. Toliko o redovnoj patroli MUP-a KS. Naša policija nema nikakvu strategiju po pitanju potrage za osumnjičenima, kad prenoći isto kao da se nije ni dogodilo i idemo dalje. A eksperti su kad treba maltretirati ljude u saobraćaju a opravdanje nađu "bodeš me u oči". Policija = mafija
Mladost ludost
ko se usudio moju banku da pljacka.........
Taj je .............. 😊
@Clark Gable mrtav
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I hoce klix za promjenu pismenog radnika, pa i treba vala, dokle vise ovo da citamo, da nam u oci upadaju kardinalne greske.
Jajce tacno tako covjek pomisli da ova dva slucaja su vezana a nisu bas glupo napisano a gramatickih gresaka boze sacuvaj .