Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u semira fraste me'ci praste
Napadne te neko, odbranis se i ti si kriv ? Hahahahaha, welcome to justice system.
Alipašino polje - mjesto gdje i klošari imaju muda.
Napisah ja neki dan da je kod nas kriv uvijek onaj ko bolje prodje bez obzira je li napadac ili napadnuti, a zrtva je uvijek onaj ko dobije po nosu pa makar bio i napadac :)
A koji je fazon s ovim gasnim stoljpijem :), Jel on legalan ili ne? Krivicna ili? Ili samo ako pucas narusavas javni red i mir?
jasta, ubice hodaju slobodno a njega ce zbog gasnog pred haski tribunal
Znaci protiv napadnutog je podnesena prijava?
Predoziran u liftu zboden u tramvaju upucan u centru gospodo vi ste u Sarajevu...
policija kaznjava pjesake a A Polje,Dobrinja,Švrakino izgledaju kao bronks dileri i ološ po ulicama prodaju drogu otvoreno,jure autima kroz naselja ne gledajuci hoceli udariti koje dijete ili prolaznika jer se policajci iz p.u Novi grad cak i pozdravljaju sa njima,policajci kaznjavaju ljude oko pijaca sto prodaju nesto iz stana da prezive ili su na prosirenjima i vrebaju kakav kamion ili kombi ili neko fukarsko auto da mu dusu uzmu.a u ovim naseljima dnevno prode ili ne prode jedna patrola i to u autu.
sto je jos gore javasluk se siri se ka otoci i cengic vili
Sve mangup do mangupa,10 na 1,i povrh svega toga dobili po pi*ki,neka su :) Garant su neki malodobnici u pitanju,žive u vremenu filma Rane i 90-tih. Braniš se i ljudi dižu optužnicu protiv tebe,tužna i cirkusna zemlja..
Dosao vakat da se ne smijes ni braniti cccccc
P.A. - papak?
Taj se papak se pobio s vise osoba i to jednog prebio,dok bi ti pasa moj poceo plakati zato tiSu sviju ti
AL PA ŠI NO SVI SMO LOPOVI, SVI SMO DILERI, SVI SMO DROGERI
vi ste dika naseg grada !
protiv p.a dize se krivicna,a za ove maloumce sto su ga napali nista.
Sreca pa je bio gasni:D
Jesu li našli zrno AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA