Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ovog \"crpke\" hahahaha
Kus u auto od toliko dzade!
Sve isto K@nd@har
hahah extra nesreca!
Koliko sam ja uspjela vidjeti, momci su se okliznuli jer je po cesti bilo proliveno ulje... Niti jedno drugo vozilo nije bilo tu kad se uviđaj radio. Svaka čast novinarima na lažima koje pišu, ne znam ko im daje za pravo da uopće pišu članke, ccc. I žao mi je momaka koji su stradali, posebno momka po kojeg je hitna došla.
Ja sam pao sa motora, i osim noge koja me boli sva usivena boli me i to sto je bilo ulje i sto smo se vozili 40 km/h i sto smo fakat dobili kazne 100 KM i policajac mi kaze da ne vrijedi tuziti drzavne firme koje su zaduzene da ciste ceste i boli me sto novinari ne pišu istinu
AH nista novo-cije nator.ba
Ja ne znam da li ste vi u Sarajevu svesni da kod vas svakog dana neko gine, neko se puca, nešto se krade...smirite se malo!
Koji kreten od autora je ovo sastavio ? Odkad je TERETNO MOTORNO VOZILO , u narodu popularno nazvano KAMION putničko ? Ja vozim motor i slično sam proživio. Ovdje je ko da gledam motorista još proglašen krivim, a to što hijene sjede i bole ih svi mogući rasplodni organi što neki sličan njima ostavi iza svog vozila jezero nafte, ulja, ili još ljepše pjeska, šljunka, gdje god mu čeif da stane kupi cigare, ili možda obavi nuždu, e za to nije niko kriv. Takva nam je država :) Ja sam vjernik i postim, ali od srca, pa makar me džehenem teški čekao, od srca želim da svim odgovornim za ovu i još na desetine ovakvih nesreća, njihova djeca isto, ne moraju ništa gore, prožive kada god se nađu na cesti ( s tim što su njihova djeca pi. ne vozaju motore) i da onda se svi skupa sretnu recimo na KUM-u, hvatajući se za glavu: šta to oni rade i kakve zakone donose. Neka barem tada im dođe iz nekih organa u glavu, i nek muški donesu zakon, a ne ko .. njihova djeca.
kad vec objavljuju vijest, novinari sarajevo-x bi se trebali bar potruditi da sakupe sve cinjenice. motor nije udario ni u kakvo vozilo nego se prevrnuo jer je nekome po cesti iscurilo ulje i tako stoji citav dan a KP Radu ne pada na pamet da ocisti
pizza 3 km woooowwwwwwww to je neka pizza od najlona garant
kao što vidite na zadnjoj slici u toku je akcija. ulje floriol cijena prava sitnica, šećer skoro pa džaba
ov pripada M.Z. ALipašin Most manje poznato al eto nek se čuje - tramvajska pruga je razgraničenje(TV Dom takođe, Gras Dalekovodi Žica itd) al dobro poznatije je Al.polje naziv
J.e.b.o li vas onaj pjesacki prelaz gdje niko ne staje niti gleda sa strane! Niko da mi stane neki dan da predjem ulicu! Nikakvog reda ni kulture u ovoj drzavi!
Ovakve inicijale (M. F. i M. Dž.) mogu imati samo posranci balistanci. Vidi ovoga zarozanih pantalona sto obezbjedjuje makinu.
dvije osobe su bile na motoru, ne u autu :)
Pa kako je momak koji je pao s motora? Ovi navedose samo za ovu dvojicu sto su u autu bili kako su,,,,