Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak i pamet u glavu. Motor je prelijepa stvar samo ga treba ispravno koristiti. Zbog malog broja divljaka, ljudi generaliziraju.
fgzh
Uzeli od roditelja Auta, Motore pa da curu neku "seljanku koje se pala na to" impresioniraju vozaju po gradu ko kreteni....vjerujte mi veci si mangup po gradu kad vozis normalno neku mašinu ko neki dan što sam vidio lika sa Meckom nego da furas sa opel astrom
@Lockheed
Jedna od poznati ulica sa još par u gradu gdje se debili (znam da čitate ovo Kreteni!!) Trkaju i ugrožavaju ljude
Na ovoj lokaciji pored TD pumpe svaku noć jedan debil vozi motor tako da se zgrade tresu a policija na 100 metara od ceste ima stanicu u D Bolnice i nikad nisu našli zgodno da malo izadju vani a ovaj budala će ubiti nekog
Svaku je benu noć u ovoj ulici je trkalište kako aura tako i motora... I naravno, policije ni za lijeka...
Kad bi murija bila brža možda bi ih i uhapsila, ako ne zbog brzine onda zbog buke koju proizvode. Neki dan slušam da je u Hrvatskoj najteži prekraj u sobračaju ukoliko vozilo u naseljenom mjestu ide 50km/h iznad dozvoljene brzine. Kod nas ovi motoristi redovno to rade, ali nikada nisam vidio da je murija isključila ijednog iz saobračaja. Možda se boje osvete Hells Angelsa.
Opet kriv vozač jer se nije sklonio na trotoar da prođe ovaj na motoru
@sector Molim? Tzv. pojam "lane-splitting" je zabranjen, sa nekim izuzecima od drzava, ali to ne znaci da vozac njega treba pustiti da prodje, nego motorista samo ima pravo da prodje ako ima mogucnost da prodje. Nadam se da si bio sarkastican pa sam se upecao.