Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je Sarajlijama jednog americkog policajca,lahkog na obaracu da se obracuna sa ovim bušačima :)
bitno ih je uociti,meci ih ne bi zaobisli ako je suditi po onom snimku :)
Da se nama trsit seljobera sve bi lako.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sudeći prema mjestu gdje su parkirana vozila, počinilac je vjerovatno neki invalid u kolicima ili mama sa malom bebom. Stavite se u položaj nekoga ko gura kolica sa malom bebom u ovoj ulici.
Nek parkiraju na babovinu, papci, nisu na tefericu!
Masovno bušenje guma, automobili, Koševsko Brdo, Sarajevo, sarajevska policija, svi iodranije poznati policiji.
Isprvan članak bi bio:"Policijski službenici dodatno zagorčali tesku situaciju u kojo su se našli vozači koji ne postuju zakone saobraćaju jer su radeći svoj posao napltili kazne zbog nepravilnog parkiranja.Daljnja potraga za krsioca zakona, neovlasteno unistavnje tudje imovine..."..
ne treba se sekirati to će MUP KS da riješi u rekordnom roku samo da se ministar rastrijezni....
Tosu sve djeca 15 20 god ispusi malo travke popije koju vopi i pocnese pogresno furati.Stoje najgore aj nekaje probusi gdje treba nego je probije sastrane i staces ti toj gumi vise njoj nema zakrpe.
I treba da buse, pa pogledajte na obje strane su vozila parkirana na trotoaru, a pjesaci nek ginu!
Upitaju li se ljudi da li su ta auta na trotoaru i da li kojim slučajem smetaju nekom ko je u kolicima ili ima osobu koja je u kolicima i zbog takvih mora silazit i penjat se uz trotoar.Vandalizam naravno da nije dozvoljen ali koliko ja vidim svako auto sa izbusenom gumom je parkirano na trotoaru.To je neki mali 'pauk' koji ne nosi auta nego samo malo bocne :D
šta se više dešava po gradu? jesu li to klinci na nekim novim drogama? ovdje više ni Sigmund Frojd nebi imao šta da kaže... treba uvesti policijski sat iza 12 ebote više...
Ma ja sam svojima ocima gledao kako dvije trudnice buse te gume
hormoni proradili, malo secera za vene, malo hasisa, i eto... a moglo je biti i gore...
izbusili m..mi p..ku kad su takvi rodjeni
Bolesni kreteni, neiživljeni manijaci... nemam riječi
Kakav je ovo papak , e ne vjerujem......
Koliko vidim svi automobili su bili nepropisno parkirani, tako da su dobili sto su zasluzili, bas me zanima kako oni misle da zene sa djecom i kolicima njih zaobilaze ...
Obzirom da se tu nema dovoljno garaza, da je slijepa ulica, da ne prolaze auta i da se tu parkira od prije olimpijade, sumnjam da je to ikome smetalo :)
Ja mislim da je ovo uradila ljuta mama. Koja nije mogla djete trotoarom voditi. I meni je jednom doslo. Ali sam se suzdržala.
Obzirom da se tu nema dovoljno garaza, da je slijepa ulica, da ne prolaze auta i da se tu parkira od prije olimpijade, sumnjam da je to ikome smetalo :)
kako mislis to xamp? Ako je tako kako neko moze djete od na primjer 3-4 godine voditi sredinom ulice, a da to djete sutra ne izleti na glavnu magistralu jer smatra da je to normalno. Pogledaj slike. Sva auta su zauzela čitave trotoare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)