Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se ne donese zakon o obvaveznom nošenju oružja starijim od 15 godina, od sigurnosti u ovom društvu neće biti ništa. Bitange su se naoružale, a jadni goloruki narod mora čekat da policija dođe iz kladionice.
@luna Nek ostane koliko ostane, i nek oni žive u miru i bez lopovluka. Al da vidim kako bi neko "stisnuo" da nekoga izdžepari da zna da u trolejbusu ima 100 pištolja! Pustite šuplju priču, nebi niko nikome trubnuo na semaforu da su svi naoružani! Ovako banda ima pištolj za pasom, a pošten svijet više ne smije ni da prijavi policiji kriminal!!!
Ccc lijepa smrtna kazna, uvesti je, ili serijat pa cemo vidjeti broj ubistava, kradja, silovanja. Pomirite se sa tim ali ove situacije se NECE smanjiti na drugi nacin.
ispusi dzoint povuce jednu dvije cize u kao da je boga uhvatio sa muda
Ubistvo u pokušaju za maloljetno lice - dvije godine uvjetno, uz pojačan roditeljski nadzor.
šta rade roditelji tih manijaka, imaju li oni predstavu šta rade, kako maltretiraju ljude... u zatvor snjima pa neka ih ''veće barabe'' nauče pameti, đubrad jedna
da li ce ikada i jedan sudija odgovarati za pustanje ovakvih diletanata. isto vazi i za tuzioce. jebem li vam mater foteljasku. ne d`o Bog ovakvom klosaru da prismrdi mom djetetu. zubima bi ga zaklao.
nema jos malo ce poceti sa macolom hodati kroz grad...ko onaj vehabija sa kalasom.. heh...
macola ce biti vrhunac
UUUU ala je sad zapalo sudiji-ci i tužilaštv za maloljetnike da se dokazuje na maloljetnicima kako oni rade ""SVOJ POSAO""žao mi čovjeka i njegovog sina i želim im svako dobro i brz oporavak što prije,
Tog malog treba namlatiti na mrtvo ime, da mu na pamet ne padnu budalaštine. Danas su mladi toliko retardirani, da misle da ako zbodu neko, da su oni mangupi. Niste mangupi nego maloumnici.
Č. D. u izjavi policji je rekao da je mislio pistoljem da ih napadne, ali je znao, da ukoliko bude uhapsen, isti ce mu se oduzeti kao bezbjedonosna mjera, a to bi ga strasno pogodilo, i ne bi mogao zaradjivati za hljeb bez istog.... Takodje, razmisljao je i o sjekiri, ali je ona teska i lako uocljiva, a obzirom da j e snijeg napadao... i ruke bi mu se smrzle, pa njegov napad ne bi bio uspjesan... Ovako, noz, iako je manje ubojite moci, ipak je svrsishodan..... Veseljak, da je znao, da kupi 100 pakovanja petardi, pa da ih je aktivirao pred njima, bolje bi pros'o..... :D :D :D LOL Samo rokanje !!! ;)
Vracamo se kameno doba
Ako je to uradio iz čista mira ne treba ovom maloljetniku dopustiti da bude punoljetan.
U Džalalabadu stanje redovnooooooo :)))
Ja mislim da na ovom Klixu nema mogucnost komentarisanja, svi bi se davno umorili od retardirani novinara koji rade za isti. Ocito nepismena osoba bez 8 razreda moze u naslovu napisati maloljetnik napao.... a u prvoj recenici nepoznata osoba napala :))))