Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo grade sta ti papci rade..
Dva sata nakon toga uhapšen je i T. S., rođen 1939. godine ... profesionalno, nema šta :)
Lol
metak u čelo i riješen problem.kakvi maloljetnici i kakva ljudska prava šta če tek raditi kad budu odrasli kriminalci
"...on je uhapšen, a policajci su kod njega pronašli pištolj marke 'Zoraki'." Firma Zoraki je Turska firma koja pravi startne pištolje i većinom rade Glock replike. Oćete ikad išta naučiti klixovci?!
Nailed it.
Za ovo "sigurnost" mozemo zahvaliti ministru fahri rodijici radoncicu, od kada je on ministar ne/sigurnosti pucnjave, pljacke, tuce isl. su u velikom porastu, jos jednom hvala ministre radoje fahro radoncicu i tvojoj sbb koja nam osigurava da smo nesigurni i u svojim kucama.
Joj djeca se malo igrala bombicama a ovi dizu frku
Možda su i ovi likovi, lijepi, dobri "tatini sinovi" !!!
stidim se svoje generacije !!!
...nevine dječije igre...sve će to, akobogda, postat' akademici...
ako dozive