Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bronx djecemi
ja se selim u mostar danas... boli me briga... hajmo raja u mostar....dosta vise ovoga...u sarajevu...
dozvola je papir sa kojim ne mozes koristiti oruzje
ma ne trebate ici u Mostar, gdje ce te i taj lijepi grad unistit i upropastit nego lagano, kupi prnje pa u foču žepu goražde višegrad itd..... ili jednostavno prilagodite se zivjeti u gradu a ne da se grad vama prilagodjava
druze,dobra ti je ta zamisao da treba lopovima ceke praviti pa im noge lomiti ali u tom slucaju posteni gradjani poput tebe i patriote idu u zatvor. to je nasa domovina.
naso sam video kako skidaju ove tockice i pjevaju pjesmice hehe http://youtu.be/z2JkMytg894
Set sarafa 50KM Set guma 600KM set felgi 480 a vidjetii te kretene da ih policija mlati palicom po zglobovima... neprocjenjivo a za sve ostalo Master Card.....
Ovi sto auta kradu su iz RS-a. Moje je tamo zavrsilo. Ma nema porodice da poznajem a da barem nekom od njih nije ukradeno auto i to od ruke stanovnika RS-a. Cesto zrtva mora ici po to auto u sumsku. Moje auto je srecom vraceno, iz Lukavice, samo zato sto je jedna osoba javila policiji da je vidila kradljivca, poznatog u takozvanom Istocnom Sarajevu, da vozi nepoznato auto. Razumite ljudi, mi smo njima na dohvat. Svaki dan dolaze u nas grad i nanose nam stetu!
Cula sam to! Poznanica moja bila kad je se to desilo (sa ta dva policajca sto nisu nista ucinili).
Dosadni ste vise. Bosna ima sasvim solidnu percentazu ubistava per 100000 stanovnika godisnje. Samo su zapadnoeuropske zemlje (i to ne sve) bolje od nas. U SRBIJI ima preko DUPLO VISE UBISTAVA na 100.000 godisnje nego u Bosni! Eto kakav ste vi narod....ali pokazali ste to vec cijelom svijetu \'92-\'95. http://www.unodc.org/unodc/en/data-and-analysis/homicide.html U Sarajevu ima puno kriminala, da, ali vi iz RS-a ste velikim djelom ucesnici! Ko nam najvise auta krade nego vi iz Lukavice, Kasindola, sa Pala.....Poznajem takodjer jako puno drugih zrtava autokradje i u svakom slucaju su im kradljivci bili iz RS-a. Dovlacite cak svoje prosjake da nama po gradu prose. Mi smo ti koji trebamo rampe staviti na svakom ulazu iz RS-a u grad da bi se zastitili! Pogledajte prvo ispred svog praga i u svojoj Srbiji kako je. So pssstttttt
ovo je neko namjerno
mile,ajd više raspiši taj referendum, da nismo u istom loncu s ovom muslimajmunskom stokom. sramota me što živim u istoj tvorevini s ovim kriminalcima.
turska posla.
90% kriminala se dešava na 23% muslimanskog rezervata.
@yah Stvarno si bijednik pravi onaj lokalni, da mi je samo znati tvoje porijeklo garant negdje ispod Treskavice selo, Sarajlijo moj. Gdje je usljiva policija, gdje su savjesni gradjani, pa vidite svi da nekome skidaju tockove i sutite ko P! Sutra ce vam organe vaditi na ulici a vi cete sutit. Ko je ljudima pokrao tockove za lijeka mu trebale!!!!
@svi hercegovci, sandžaklije, šiptari i ostali belaj-narod: Idite braćo kućama, vidite da je ovdje posve nesigurno stanje!
otidzite kod zutog u taxi njemu treba celicnih felgi HAHAHA