Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka pretrčava glavnu saobraćajnicu iako imaju stepenice iznad
Valja se IZVERATI uz onolike stepenice :) lakše ko ovca skakati na ulicu.
Treba staviti ogradu visoku u ovom slucaju:.. Ali opet ima invalida u kolicima i na stakama koji bas ne mogu se penjati
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
To je kad se ceka 7:55 da se krene na posao, a radno vrijeme do 08:00
inace ti kao primjeran i dobar radnik krenes u 5:15 na posao da bi stigao na vrijeme u 8:00
a vidi umjesto da je u punom jeku da rastura obaveze, on u 8:53 komentira na klixu.. pa ti nisi ni poceo radit a na kliks skocio
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne kontam sta imate protiv golfa
Vidi frajke sa Golfaćem, i on učestvovao razvalio je sigurno ovog ispred, da imamo autoput ove naše "lađje" bi svako 500 metara bile na zaustavnoj a i ovi lancani bi bili bas ko u Alarm za Kobra 11, jedva cekam da vidim da imamo Autobahn pa kad sa kecom izletim na njega tacno bi ga podero do maksimuma zapusio se i ostavio ga na zaustavnoj kao spomenik.
@rigor mortis .... niko ne zaslužuje da ga se zove stokom... Ma koliko nekulturan bio :)
Evo nas kao u EU :D
drzite rastojanje
jebes sudar bez golfa ;)
Ovom cestom godisnje prodje nevjerovatnih 5 miliona vozila. Tako da me nista ne cudi. Cudo se svaki dan nasi "vozaci" ne sudaraju lancano!
Cuj lancani xd
Bez golfa II nema udesa. Rodila ga majka
Hvala Gospodu pa niko nije stradao. Čuvajte se ljudi, hodajte i vozite oprezno. Pazite na sebe i na druge. Sta drugo rec...
rastojanje