Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakve skule se mogu registrovat i a bmw ili audi iz njemacke euro 4 ne moze pu bem ti drzavu
Mislim da šahtova u Drinskoj ima više nego u cijelom sarajevu zajedno... a i kombi u super stanju...
ma nema tehnicki veze sa ovim. mozda je i bio tehnicki ispravan prilikom registracije pa vozan na relaciji buca potok pofalici 10 mjeseci i da je nesto oslabilo. to je do vozaca koji ne odrzava svoje vozilo
Jel ovo naš točak prijatelju? Jeste, skloni se ja ču da balansiram 😂
Made in BIH
znam čoeka koji 22 godine vozi pasata pijačara i samo ulje dosipa, ne mijenja.....dosipa....
To je kad se nikad gume ne provijeravaju dok nespadne!
I ne čudi me s obzirom na šahtove u Drinskoj ulici
Kombi poznat po radu na crno.
Kao što vidimo, u Kandaharu je stanje redovno
Ovo je prestrašno. Zamislite da vam je ova kanta isla u susret negdje pri brzini od 80km u kanjonu Neretve, ni krivi ni duzni stradate. Ovo je za najstrozije kazne i vlasniku i tehničkom pregledu!!!
prodajem kombi dobro ocuvan nove zimske gume
@AntiEverything 😀🤔jesu li mu tockovi dobro prisarafljeni😆jel driftano sa njim😆😆kakva mu je muzika.. radi li bas kako treba😜😁😆🤣🤣
Onaj iz Buća što vozi za marku
30% auta u KS je za iskljuciti odma iz saobracaja, ali ne, ko bi se onda zalio da nesto ne valja! Sad fino firmu gdje je registrovan i ko mu je dao dozvolu da prodje na tehnickom kaznis sa 5000KM pa da vidis kako se vise nikad ne sjete da im daju prolaz samo zato sto mu jee jaran!
Relacija Buća Potok-Želj. stanica,divlji taksisti
Sta reci