Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je droga, ovo je zlo... ovakve treba kazniti... a ne jadne ljude koji sebi zasade par biljcica za lijeka....
@laptopaš Smetljari ti imaju platu oko milje... Imaju oni zamnogo sta. Konobari, sankeri itd... E to su bijeda
ovakve treba udarat dok ne progovore.
pa ovo je i suvisno pricati da je pronadjen mobilni telefon, pa kad sad i smetljari imaju mobilni, ko da je to nesto.....cudno je kad neko danas nema mobilni-to je cudno!!!!
aaa i mobilni imo mos mislit
Napokon se krenulo ganjati i žuto. Krajnje je vrijeme i bilo! 80% vremena ganjaju travu koju realno treba legalizovati, koja je manje opasna od većine lijekova koje nam propisuju doktori i farmaceuti svakodnevno. Manje je štetna od alkohola , cigara čak i od aspirina, da ne govorim o raznim sedativima , antidepresivima. Biljka koja je uz čovjeka od pamtivjeka , od koje je pravio užad, tkanine, hranu, 60% lijekova je radjeno na bazi THC-a. Valjda na to isključivo pravo posjeduju farmaceutske firme ! Kako bi ti drugačije naplatili nešto što sam možeš proizvesti bez pola muke ali ako posadiš tu cviječku ne gine ti zatvor!
Fuj stoko jedna