Bit će predan Tužilaštvu KS
0
Sarajevo: Kod dilera droge nađen arsenal oružja
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je jako puno stekao do 21 godine, pohvale roditeljima
danas poslijepodne pusten radi uzornog ponasanja u pritvoru :(
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
šabanović jasamin
e ima da te saslusaju brate ,samo tako
ISTO KO DA STE REKLI KOD PEKARA PRONADJEN HLJEB....
Možda Šaljić Jasmin, kandidat za OV Novi Grad, ne razlikuje se mnogo od ostalih kandidata izabranih i neizabranih, možda ima malo više oružja ali to je edan od preduslova za uspjeh u ovoj opštini.
Živio sam u Americi za prigušivač dobiješ odmah po automatizmu 10 godina, drugo su pištolji i poluautomacko oružje koje možeš kupiti u val-martu ako si nekažnjavan i ako si punoljetan tj 21 godinu i više.
U \"pravoj državi\" kao što je Amerika policija ne bi smjeli ni pitati otkud mu ovo sve.
Parlament donosi zakon, Policija hapsi, Tužilaštvo tuži, Sud osuđuje. Znaj razliku.
Ovdje svi koji se žale na sud i tužioce neka mi kažu da li uopće znaju kako barem formalno izgleda posao sudije ili tužilaca? Vjerovatno svi misle samo sudija treba da kaže: dobivaš toliko zatvora, a tužilac treba da kaže: sudijo on je kriv. Onome ko se ne sviđa zakon naravno da se treba obratiti ZAKONODAVCU tj. parlamentu. Ali ne, bitno je da se mogu pljuvati sudije, iako 80% vas nije nikada ni ušlo u sud.
Ne znam ja znam samo za onaj put kada je ustaša ubio DJEČAKA hrvata zato što je navijao za Sarajevo a ne za Š. Brijeg. I nikad nisam čuo da se Zagreb nalazi u Bosni.
*double facepalm* Jeli tebi upće jasno šta je pritvor a šta zatvor?
u kaandaaharu nista novo... samo krepan taliban= dobar taliban
Sta pisete o ovim k.u.r.t.o.n.i.m.a iz ovih nekih seljackih ulica,ja sam mislio da ovaj klix pise samo desavanja u \"gradu\",Koga zanima vukojebina i sta se tamo radi!
prigusivac niko ne spominje to ko nije nista cijev obicna valjda sta li
7.62X51 JESTE NATO KALIBAR A iste su kod nas zaglaviljavale jer su stavaljali u nju 7.62x54 iz m84 ,sto joj naravno ne odgovara.