Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"na mjesto događaja izašli su vatrogasci koji su brzom intervencijom ugasili požar" svaka cast..ono spasili ste ga malo farbe i nova guma i opet novo..
imaju neka auta fabricku gresku kad se dovuku u Sarajevo zapale se...nema mjesta panici
Mozda je namjerno zapalio auto da naplati kasko.
ovo treba uvrstiti u turisticku ponudu, besplatni krijesovi svaku vecer na ulicama sarajeva
KOji broj telefona od ove firme sto pali auta. Moram se informisat .. da i ja zapalim komsiji kravu ... xD Ode ovo sve u sto p*cki ...
de slobodno reci.......materni
@dr hadschy nadovezala si se doktorice :)
treba jednom staviti tacku na ovakve mafijaske ispade, pucanje po gradu i paljenje automobila, dosta je bilo!!! ocekujemo da policija i sudovi napokon pocnu raditi svoj posao!
policija i sudovi iodranije poznati policiji
Belgiske
jesul' ovo svecke table?