Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljubi moji moji su mene naučili da nikad ne prolazim iza teške mašinerije kad ide u rikverc.. A vas?????
u mom kraju, u mom kraju zapaljena dva automobila ubijen covijek ali bitnije su vijesti iz sarajeva
e davno si ti trebao progutati to da je sarajevo nezavisna drzava na ostatak bosne...ovdje se samo svoje fura...
Nema nigdje da se 800 metara ceste radi godinu dana, a tek pola završavaju. Sve uzrovali, a na 3/4 gradilišta nema nikoga.
Ima u Njemackoj i to u najbogatijem gradu Minhenu: 1700 metara ceste se gradi 5 godina. Prosirenje autoputa A7 u duzini od 11 km na teritoriji Hamburga ce trajati punih 10 godina!
Ulica katastrofalna i za voznju i za pjesacenje, sva iskopana. Po noci nema osvjetljenja jos kad je kisa prolazis na "srecu". S druge strane pjesaci ko bez glave, pola omladine nabije slusalice na usi i pici. Nema predstavu sta se desava oko njega.
..pa eto...ti to reci politicarima oni ti ne bi vjerovali...za njih je sarajevo i dalje metropola :-D
Jesu je vala i "preorali", moraš imati četvore oči !!!
Eh vise mi je preko glave ovih saobracajnih nesreca! Ko je ovdje lud?
Ma nije niko lud vrlo su oni pametni,mozak na pasu i etoo,,BUM.. Sta bi??