Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pun mi je qurac svaljivanja svega na politicare, ovo, ono. a koji qurac cine pojedinci? evo jedan primjer: nema zgrade u yebenom sarajevu a i u drugim bih gradovima oko kojih ne pliva smece. NIKOM, ama bas nikom ne pada naum NIKAD u zivotu da barem pociste yebeno smece i kanalizaciju oko sebe a to je OSNOVNO. prokletnici primitivni, syebani u mozak koji su u stanju samo da pizde i druge optuzuju zato sto su govnari. a politicari su iz njihovih redova i guze ih zato sto mogu i sto su isti ko i oni. pun mi je qurac samosazaljevajucih bosnja. trznite se yebo vas isus vise! POKAZITE da hocete a onda i da mozete bolje! qurcine nesposobne koje se zadovoljavaju kad komsiji crkne krava. upri, radi, zavrni rukave, uradi nesto sa sobom yebo ga isus. hocete al uqurcu jer lakse je pizdit, kukat, samosazaljevat se, drkat i drvit na druge, kafe ispijat povazda, sjedit dokon, kolutat ocima da ti slucajno nesto ne promakne, qurcine nesposobne. nikog mi nije zao ko nije retardiran, invalid i bolestan.
torpedo, ne seri. psovka je neminovna za stoku iz koje sam potekla, jer finu rijec moji govedarski sunarodnici ne yebu, tj. ne registruju.
Lešinari, zaključajte komentare, pa jel vas sramota?!
da je clanak o deenu zakljucali bi
Ko god ne razumije psihicke bolesnike i dusevne, daBogda mu se dijete bacilo sa zgrade pa ce razumjeti
moj brate tuge.........:(
Koji sprat?
Ima li tih novih informacija,....da znaju ljudi,je li im neko od porodice,prijatelja...budite azurni pa kontaktirajte policiju,ne ostavljajte ne dovrsene vijesti...
Otisao je na ljepsi svijet
bacaćemo se mi svi, evo opet kredit od MMF-a..za plate..
Manjak vjere kod naroda. Da Allah sacuva ovakvih iskusenja.
JESU MENI OVI LIKOVI ŠTO SE BACAJU NENORMALNI
tesko mi je to je komsiluk.
Kako vas nije stid vise da pisete ove stvari , Samo se malo informisite u svakoj normalnoj zemlji odavno su prestali pisati o udesu o marisani o samoubistvu o noževima o silovanjima. Nije fer za ljude sto odrastaju ovde i sto dolaze u našu zemlju . Razmislite malo kad bi o svakoj maloj nesreci pisu u ostalim zemljama samo bi čitao gdje je neko nastrado i ništa vise. Vjerovatno i ovaj čovjek nije sebe ubio da dođe na naslovnu stranicu .
R.I.P
prokleta avlija
spasio se !