Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AFERIM. to su pravi mangupi!
Za ovo "sigurosno" stanje mozemo zahvaliti "nasem" vrlom ministru Radoji Fahri Radoncicu, od kada je on ministar ne/sigurnosti kriminal i razbojnistvo cvjetaju Sarajevom, jer poznato je da je upravo on kriminalac No.1, HVALA TI RADOJE FAHRO RADONCICU
@slucajni.prolaznik sta pricas majmune? Jel ti bolje bilo kad ti je ministar bio Ahmetovic, cigan koji voli karati maloljetnice ???? Keljmendi je isetao iz BiH kada je SDA drzala ministarstvo sigurnosti, a danas ta istra stranka i placenici pokusavaju svoje greske prebaciti na Radoncica... Otkucalo je vase SDA pijuni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
odmah im dodijeliti zlatnog ljiljana
Građanska policija - udaraj pa pitaj! @tokmak Nije uredu s tvoje strane (osim ako se iza tvog nick-a ne krije znamo već ko) derogirati značaj Zlatnog ljiljana, najvećeg vojnog odlikovanja Armije Republike Bosne i Hercegovine, koje se dodjeljivalo za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini. Isti se dodjeljivao vojnicima i oficirima za najsmjelije, najhrabrije i najtaktičnije podvige protiv agresora (nažalost ima i određeni broj kvazi Zlatnih ljiljana po koje kakvim linijama). U svakom slučaju, dotični su zaslužili nominaciju, a zašto da ne i dobijanje Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva u pojedinačnoj kategoriji, a u najmanju ruku, trebali bi dobiti status Počasnog građanina Grada Sarajeva.
@Turčin Haj ne seri makje ti svaki drugi ratni profiter ima zlatni ljiljan,nema bezvrjednijeg odlikovanja od tog
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Mnogi ste ovdje na ovom huškačkom portalu protiv šerijata ali ja bih njemu capno ruku do lakta pa nek jede i pere šupak jednom te istom.
JA SAM TAJ KOJI GA JE UHVATIO :))
ubiti boga u njemu, isto ko' i Sauda na carsiji kad su ubili, nek se u gace upisa!!
OSTAVITE SIĆU GDJESU GLAVONJE HHHHHHHHHHHHHH.
Zato ja kažem duge noge prvo sigurnose nije nadao paje malo potrčao i konta staraje šta može..
zasto fino u ovakvim slucajevima nebi trebalo da se dozvoli puno ime i prezime adresa i naravno ogromna slika....ovakve osobe svagdje u svjetu su izuzete iz zakona o zastiti licnih podataka osim naravno u gay zemljama BIH i Holandija....
DAJ TE IME PREZIME KRIMINALACA OVOG GRADA
Neki dan su u Beogradu komšije se okupile i blokirali stan ( ulaz i sve prozore) u koi je lopov upao. Kad je vidio šta mu se sprema, sam je nazvao policiju, i kad su došli, on je sav od straha bio upišan i zahvaljivao se policiji na brzoj intervenciji i spasu. Građani su na uporno insistiranje novinarke se samo smiješkali i nisu htjeli da odaju čime su toliko uplašili lopova. Čak se i policajc pred penzijom čudio, jer mu je bio prvi takav slučaj u karijeri, te su se slatko smijali njegovoj zahvalnosti i poniznosti.
Mojoj komsinici istrgli su mindusu iz uheta i raskinuli joj uho,drugoj otrgli ogrlicu,u mahali svi znaju ko krade,upo bijela dana obijaju se stanovi i kuce,auto svuda moras cuvati kao i dijete,novcanik nesmijes imati,zaista dosla neka teska vremena,ovako nije bilo 92-95 u Sarajevu,bilo je mnogo sigurnije bar od ovih kradljivica,narode branimo i cuvajmo jedni druge....
Sitni lopov predan jos VECIM.
a doobrroo, ali kakve fajde kad ce ga mur'ja veceras pustiti opet na ulice...dajte sliku, ime, prezime da zene vide ko je sta je, pa da se paze kad vide maloumnika.
Hoćemo ime, prezime i sliku, *** li mu grob da mu ***. Da Bog da ga isprebijali na smrt
e sto me nasmija ovaj turcin,legenda si. :))
Najlakše je krasti, zaradi nešto, kretenu maloumni!
A veceras ocekujemo na vijestima da kaze Irfan Nefic: "On je odranije poznat policiji " :DD a nakon 24 sata ovaj lik ce bit na slobodi... Welcome to Bosnia MEN !