Gasili vatru više sati
0
Sarajevo: Gorjela kuća u Starom Gradu
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste morali sliku ljudi da objavite koji su upravo ostali bez kuce , samo da biste bili prvi , kako vas nije sramota
Pliva patka, pliva guska, srbija ce biti turska.
aa koji su uzroci pozaraa
memli strana, sva bagra i krimnal iz pomenutog naselja, monstrumi, silovatelji, provalnici, djeparosi, glava da te zaboli kad ih sretnes u putu..fuj! prava gradska raja...
Ma sta seljadija zna sta su prave Sarajevske mahale. Sljegli,stid ih i reci odakle,uhvatili se afalta pa misle da su Ferhadija i Titova sve sto Sarajevo ima.
@sarajlija,nemoj ni u travnik,za takve je vjerojatno london,pariz,rim
bolje zivit ovde nego kao dosljo sa ali-pasina i ilidze, ne bih zamijenio ovo naselje za vilu u buca ili boljakovu potoku
kakav sarajlija... to je neki dosljo...vidis da bira gdje hoce, a gdje nece... Nekad su po Bistriku i Vratniku samo prave sarajlije hodale, a danas ove doslje daju sebi za pravo da komentarisu starogradske ulice koje postoje duze nego i selo iz kojeg su dosli!!! !
cudo su uspjeli doci danas... jbt gledaj ulicica i sokaka a gledaj stijene iznad kuce... \"ja sam za 5 minuta u gradu\" aha a koliko dana ti treba iz grada? ides li zimi kuci? svaka im cast pa su uspjeli doci gore!!!
a to sto su srbi zijanili 25 razlike tu ste zabranili komentarisat! pa ZAR ste u redakciji SRBLJE? nisam znao :P
Jadni ljudi, nek im je Bog na pomoci.. :( @sarajlija - i nemoj, imas pravo, ostani gdje jesi, pozz
Ja nikad ovde niisam bio,nit namjeravam doci i ponosan sam zbog toga.
glupane glupi, informisi se pa komentarisi i stekni pravo da druge nazivas glupima! mjesna zajednica je toka-dzeka, a ulice su toka i džeka.
a jel Dzeko dobro? :(
Ma cigani 100% zapalili...
ne petljaj se gdje ti nije mjesto, ulica Toka-Džeka ne postoji ali zato postoje Toka i druga ulica Džeka, znaci 2 ulice
valjda je ulica Toka-Dzeka, a ne samo Dzeka nepismeni novinarcici, kako li samo dobiste te fotelje i monitore ispred vasih ogromnih seljackih glava