Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nmgu da vjerujem da se ne mogu uhvatiti pocinioci ovakvih idiotluka,i njega treba na lomacu,narod radi ,crkava da nesto stvori ,kupi jedva polovan auto i dodje klosar da lijeci frustracije.
Hoce li neko poceti istrazivati sta se desava ovdje? Ovog ljeta u Sarajevu zapaljeno 20tak ako ne i vise auta??? Mogla bi se policija malo ozbiljnije pozabaviti ovim?
Jesi uredan druze? Ko ce ti istrazivati, zar ti mislis da se neko bavi time, daj bolan pa nije film.
kontao sam kupiti Pežo, al slabo podnosi vatru, tako da nista...
@Sarajevski Gazija Iz cefo sprcim ti rusta
@Brozni I vidi se da si obicna seljacina. Ne moze tvoj bijedni mozak da shvati zasto se auta u Sarajevu pale. Previse si ti glup
Zasto u Sarajevu svako malo neko nesto zapali.Moze li neko iz Sarajeva da ovo potvrdi?Ovo stvarno djeluje nerealno.U kojem stoljeću taj narod tamo zivi?
@Brozni Iz kojeg sela se javljas seljacino ?
Druga vam je slika mrak 😂
Divlji zapad
Ovo pred kucom mi nije bas vez nekog jaceg razloga.