Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino kamere u svako vozilo i laganini...natjeras sve ljude da pri registraciji ih stavljaju u vozila i das im olaksice kao savjesna drzava...vecina ljudi ce rado prijaviti prekrsaje...pa cak i policije...jer su i oni velike kabadahije !! samo po novcaniku, da vidis kako se papak dovodi u red i povecava sigurnost !!
Glavni problem na ovih nasih nekoliko kilometara autoputa je sto se vozi preticajnom a pretice voznom.
kakav idiot moras biti da na autoputu izazoves ude!?
. . Hrvati spalili dokaze o zločinima ministra odbrane Damira Krstičevića nad Srbima, uništeno nekoliko desetina hiljada dokumenata http://bit.ly/2fbjaSA . .
prosto ne mogu vjerovati
Pa stvarno ko moze ondje napraviti udes kada mozes vozila na prste izbrojati