Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konkretno je riječ o pokušaju ubistva s predumišljajem, jer je osoba koja je napala ovu djevojku ponijela nož s namjerom da ga upotrijebi. Svako nošenje noža treba tretirati kao surovi pokušaj ubojstva s predomišljajem i izricati najstrože mjere svim osobama kod kojih se nađe nož. Racije i samo racije. Da ponovimo policijo lekciju. Od Vječne vatre do Sebilja po šetalištu i ugostiteljskim objektima apraviti raciju.Načiće te 1kg trave, a u određenim količinama kokain, heroin i ekstazij. Nači ćete 100 noževa, 20 pištolja, a ako se malo zarovite načiće te i par kalaša, nekoliko ručnih bombi i desetak sablji. Ma koga briga.
a šta ćemo s onima koji nemaju zuba pa im nož treba da ogule i pojedu jabuku ..!!!
Objavite ime Klix. Ovakve debile štitite,a kad je neka tragedija obavezno objavite ime i prezime nesretnika. Ne budite papci.
Matulovic Eldin da nije ?
bezbeli nije htjela mekahan qurac
M.E. 1993. Pas ti mater...
Zašto ste uboli ženu četiri puta? Nisam sudija Boga mi, ubo sam je samo jednom, al vilama!
Nisam druze sudija. Pokazao sam joj novi noz. Ona krenula da vidi, potukla i pala na ostricu. I tako 4x.
Pa ima li zakona u ovoj zemlji? Pa to vise ne gleda koga bode. Pa majmune jedan, sta je bilo, nije ti dala,pa se ti naljutio? Djubre jedno nevaspitano, treba tebe svaki dan ziletom po jajima, kretenu jedan.
Ko kaze da je musko? Samo su inicijali
e sad osumljicenog nabiti na glogov kolac umjesto sto ce ugodno procaskati sa tuziocem uz kafu i biti pusten nakon obrade.