Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi debili.Komentari su vam debilni.Mali D.S je najbolji drug od mog djeteta.Djetetu se bore za život, i nemogu da razumijem ovakve komentare.Ja sam sinoć bio do jedan sat na KUM-u i čekao da zavše operaciju glave i vilice.Molim vas ne lupajte gluposti.Najnovija informacija, dijete je još u životnoj opasnosti, ali je stanje stabilno.
Dječaka su roditelji zaključavali,a zašto se niko nije priupitao,da li je on željeo izaći vani,a djeca ga zvala mozda odozdo da izađe,i dijete kao dijete,željom za igrom skoci kroz prozor.Baš je on znao sta će mu se desiti,ja bar mislim ovako,jer pričaju da su ga zakljucavali.
Gdje pise da su ga zakljucavali? Ako i jesu mozda i sa razlogom, tko ce ga znati. Citajuci samo povrsne clanke, tesko da se moze znati sta je bilo i zasto.
samo lupajte minuse, sta sam pogresno rekao? ovo je postala svakodnevica sve zbog nebrige roditelja.
Sta ti znas brinu li se oni ili ne brinu? Djetetu je 10 godina, nisu mu 3. Moraju li bas u svakom trenutku roditelji biti djetetu za vratom? Kao da neko ocekuje da ce mu dijete pasti s prozora kad ga ostavi na par minuta. Kako ljudi donose zakljucke i sude bez razmisljanja, to je cudo..
a gdje su roditelji? nisu bili na poslu sigurno! malac, pozivi nam jos dugo dugo
I ja sam sletila sa drugog direkt glavom na beton :) Hiperaktivno celjade uvijek bila, uzivala uvijek u onome sto je zabranjeno i sta ne smijem. Ma cim se mama okrene, vragovi iz mene vire. Svaka njoj cast, sa nekom djecom stvarno nije lako, mene si jedino mogao vezati. Glupo je uvijek roditelje za sve kriviti, nisu svemoguci.
Boze pomozi i spasi ovog malog djecaka...