Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je proklet grad, jednostavno previse Sandzaklija, Albanaca, prepotentnih al u glavu bolesnih Bosanaca , sve to na jednom mjestu čini mjesto nemogućim za živjet, samo čovjek treba malo da ode iz Bosne, pa da vidi u kojem mi to ku*cu, ne ne , ku*cini zivimo.........sve glavonja do glavonje , kreten do kretena........
e i te semafore svuda postavljaju
UZROK RATA i FASIZMA NA BALKANU www.jasenovac.org Pogledajte takodjer slike nize na linku, tu odprilike pocnje sav uzrok rata na balkanu. U Jasenovcu je preko 750.000 pobijeno na najgore svirepe nacine, pretezno pravoslavaca, roma i jevreja. Ipak se treba odat cast onim hrvatima i muslimanima koji su se borli protiv fasizma, nacizma i ustasluka.
Bosnjackim fasistima i rasistima sve ne-bosnjacko smeta, vidi se da su pravi turkovlasi.
nema poslednjeg m3a u gradu,ovo je zvjer od bmwa
Ne znam kakve veze ima to je li taj covjek Sandzaklija, Pakistanac, Englez ili Mongolac ? To kao samo Sandzaklije voze brzo, i samo Sadnazklije voze BMW, i samo Sandzaklije prave sudare ! Kako bolesnih umova samo u ovoj zemlji ima, zbog sidharte i takvih idiota poput njega, ova zemlja nece nikada napredovati ! U Njujorku je 150 razlicitih nacija, jezika, itd. , pa ih boli K, na kraju kad ga pitaju ko je, odgovara \"Njurocanin\" i nikome to ne smeta, i svi su happy ! Ovdje je glavno pitanje odakle je ko, sta je ko, kojim jezikom govori, kako se oblaci, ko mu je porodica, i sve dok ta pitanja budu prioritet, a ne pitanja napretka i ozbiljnije stvari, nece daleko dogurati BiH, a ni sidharta i slicni njemu ! Ne mogu da vjerujem, da jos uvijek ovoliko bolesnika ima u ovoj zemlji ! Koliko se sjecam prije rata to nije pitao, zenili Bosnjaci Srpkinje uveliko, Hrvatice i obrnuto, a sad im ko pitanje ko je Sandzaklija, Focak, Hercegovac, Krajisnik !?
jest libijac,pristalica velike brzine i seljacke politike
Cetinjanin neki :)
ja prvi divljam po gradu i ugrozavam strasto saobracaj i sta hocete sad????al steta za ovog M3 bio je dobar autoo i dosta brzz a vi papci sto vozite golfove i ostale barake pa pisete ko divlja nemoj te ni jedne divljali bi i vi da smijete hihihi
Libijac je!
Gdje drugo da se trka?? Ja ih razumijem, jer u onim vuko.j.e.b.i.n.a.m.a odakle dolaze nema ni jedna, kako treba, a kamo li tri saobracajne trake.
Pa lijepo kažu instruktori ... Vozi se kroz semafor kad je zeleno svijetlo !!! Bilo Zeleno , a on malo bukvalno shvatio !
www.renesansna kraljevstva.com Renesansna kraljevstva je igra moci i ambicije. Unutar zajednice igraca, u malim gradovima i pojedinim kraljevstvima, mozete drustveno napredovati, te steci bogatstvo i utjecaj. Ona će vas provesti kroz sfere vodstva i cestitosti, kao i odanosti i nemilosrdnosti. Mozete izabrati i drugi put te zivjeti mirnim povucenim zivotom, uzivajuci u cistom zraku i toploj atmosferi, opustajuci se u nekoj od lokalnih krcmi i na vasem posjedu. Zaigrajte igru Renesansna Kraljevstva i pomozite Kraljevini Bosni da postane jos jaca nego sada.
hahahah brzina mu je najveca vrlina
Ovo nije udareno nego se momak parkirao. Ovakav je bio i dok se kroz Crnu Goru vozio.
ovaj divlja vec mjesecima!!!!!!!!!ne zna voziti ispod 100km/h,leti iz jedne u drugu traku,ne staje na semaforu,lijepi za pedu svakom autu iza kojeg se nadje,drifta po najvecoj spici u cetiri popodne na alipasinom,zivi sam svjedok!!!...tipa na neuriopsihijatriju,maltretira sve ucesnike u saobracaju duzi period.bilo je krajnje vrijeme,sad nek ide tramvajem ili nek se nosi u crnu goru!!!
Hahah koji si ti okot. Čuj svakome se može desiti. Čak i onima koji ne bjesne?Teško. E moj jajaru jefini.