Policija traga za dvije osobe
8
Sarajevo: Bačena bomba na Soukbunaru
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako natjerati komšiju da promjeni boju fasade?
Što si se Kršinica naljutila? Hanuma, ohladi malo. Niko tebe ne dira, nego čoeka ti narkića. Kad si već upisala drugi faks, moraš konačno naučiti da se ne znate piše odvojeno i da udata žena nije cura (ma šta ti željela) Ha ha ha... I konačno... u Vranjačama nema klase... sve sama gola bijeda i ciganija, nažalost. Ako za tebe znači klasa imati obrok i krov nad glavom te voziti se u razhrndanom golfu, iskreno te i duboko žalim. Idi pravi iftar, hanuma.
Pa kakav ce Bajram biti kad je vako za 27 noc,ovi nemogu ni iscekati boze dragi. Dosta je svoje uradio isad je DOSTA
lJEDSKA GLUPOST I NEZNANJE SU BESKONAČNI: \"a ako hoćeš da znaš glagoli ZNAM ili NEZNAM dolaziže od infinitiva ZNATI ili NEZNATI, tako da znaš.\" HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
Kršo je opasna i labilna ličnost, povodljive pameti, izuzetno nasilan i kriminalan. Kako nije stid ovu Hady braniti ga, hvaliti mu porodicu, govoriti da je OK, nazivati njegov kriminal biznisom, govoriti da su mu djeca slatka (kakvi će biti za desetak godina kad naslijede babu) - slatka su i tuđa djeca što ostaju bez mobitela, i čije porodice Anel krađom oštećuje. Fuj, povraća mi se, najiskrenije!
...hahahaha kome nebi bio prosjek 9 da ne izlazi iz kuce, ta hanuma nikada nije imala svoje ja, nijedna normalana osoba se nebi vratila muzu zbog kojeg je zavrsila u sigurnoj kuci. Tako da mislim da taj prosjek nije odraz njene pameti nego onoga istog sto je odvelo do Krse pip !
jel rijec o bivsem vehabiji, kojeg smo istjerali iz Džemata zato sto je krao serdjade i tespihe. ako je rijec o njemu onda je on veliko go.vno. I nije ni vitre placao
Proguglajte malo o tom Anelu Krši, prije ngo što počnete braniti. Svaki komentar je suvišan. A što se gospođe tiče, ne kaže se džaba: s kim si -takav si, ili: našla krpa zakrpu. Toliko od mene!
Što se nešto bombice bacaju, ko\' da su Kiki bombone!
Pa da, proda se malo droge pa se ide na more. Samo me čudi da su ga pustili preko granice, s obzirom na dosje. Jeste li sigurni da niste bili u Neumu?
NIK VRANJAČE, E pa ko si ti da se tebi pokazuju diplome o završenom fakultetu, hoćeš možda na uvid njen INDEX, da joj vidiš ocjene na MASTERR STUDIJU, a što se tiče izlaska iz kuće, ne misliš valjda da se tebi treba javiti kad izlazi ili da traži od tebe dozvolu za izlazak. Ona izlazi sa svojom djecom i sa svojim mužem. Nedavno smo bili zajedno na hrvatskom primorju, muž joj je stvarno OK, a djeca preslatka, pogotovu trogodišnji sinčić. A što se tiče fakulteta, proguglaj malo pa nađi studente FAKULTETA POLITIČKIH NAUKA, te se uvjeru u njene ocjene, prosjek 9,7. Sve se može kad se hoće. Važan je pošten nijet. ETO MOJE VRANJAČE, GLOĐITE SE OD MUKE.
ZAO MI JE CIGANIJE SA VRANJACA,,,,,,,,,,,,,,AHAHAHHAHAHAHAH............ HANUMA NESMIJE IZACI IZ KUCE OD MUZA KRSE,,,,,,,KAKVI NJENI FAKULTETI.......CUJ DRUGI FAX UPISALA..........AHHAHAHHAAHHAHAHHAHAAHHA..............
UOPĆE NEMAM NAMJERU DA SE PREPUCAVAM S NEKIM KO NEMA NITI IME NITI NIK. NI SAM NEZNA GDJE JE, NEZNA SVOJE PORIJEKLO. PA KADA SI TOLIKA KLASA, PREDSTAVI SE, PA IDEMO PITI KAFU I VODITI DEBATU O JEZIKU - BOSANSKOM, SRPSKOM, HRVATSKOM, A MOŽE I ENGLESKOM, PA ĆEMO VIDJETI KO JE IŠAO U ŠKOLU I KOLIKO.
ČUJ \"NEZNAM\", glupa si ko malj. Jesi li ikad išla u školu?
Dragi moj čitaoće, što se osvrćeš na moj komentar, ja nisam Kršinica i nikakve ama baš nikakve veze nemam sa Kršo familijom. Ja bih mogla roditi i tebe i Anela i njegovu suprugu, ja imam sinove njihovih godina. Ni u kom slučaju ne odobravam njegove postupke i njegov biznis. Samo sam rekla da tema ovog članka nije ni njegova supruga, niti majka, a pogotovo njegove djeca, koja su, uzgred rečeno, preslatka, ja ih volim kao da su moja. A što se tiče gramatičkih ili pravopisnih grešaka, prave ih i novinari koji su za to plaćeni, a ako hoćeš da znaš glagoli ZNAM ili NEZNAM dolaziže od infinitiva ZNATI ili NEZNATI, tako da znaš. Ti bi mogao raditi kao LEKTOR, požuri na konkurs, pisani i elektronski mediji vape za tobom. A što se tiče ulice Vranjače, nisam ni blizu, tako da nemam šta reći o stanovništvu koje tamo živi, da li su ciganija ili bijeda. Eto ti si neka klasa, pa pomozi bijedu, bar u ove mubarek dane.
nebrini te se tek je pocelo bice jos komada dobri