Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj bomba bačena sinoć, a na uviđaj idu tek sad?! To malo da se prašina i emocije slegnu?
Ja sam sinoc licno vidio 2 policajska kombija i jednu hitnu pomoc na lokaciji. Ne treba uvijek novinarima vjerovati, a pogotovo ne ovima sa klix-a :D
Nepoznata osoba odranije poznata policiji.
Za sve su psi krivi kao i uvijek
umjesto petardi greškom došle kašikare u Sarajevo.
Mashala, mashala... neka bombaša, da nisu samo Čete zle, da i Muje bidnu ravnopravne...
Na kucu poznatog kriminalca lopova i dilera. Komsiluk se isprepadao. Inace u gradu Sarajevu imaju dvije Fojnicke ulice. U Starom gradu i u Novom gradu. Postari se napate zivi kad dostavljaju pisma.
Bombe se bacaju kao petarde :/
Sretna nova godina 24 dana ranije
Šta će se tek za 24 dana bacat'.
Salko dinamitaš
SABAHAJRULA DZUNGLO
Fojnička ulica je na Malti, a ne u Starom Gradu >_
Oli ?? Ima i na Malti, provjeri ti ;)
Lutalica bacio, sto posto, glavu mi odsjeci ako nije... ett
...što mu u rukama ne eksplodira...
DZUNGLA OD GRADA
Bogami nije puno prošlo od posljednje bombe ,evo je nova..Za koji dan će i druga ,valjda će mu ovaj vratit ! Da Bog sačuva.
Vjerovatno u toj porodici cija je kuca ne zivi niko poznat MUPu tj policiji ! Ja ne znam sto vise na postene ljude bacaju bombe (ironija)
POLICIJO pa sta vise radis... stani u kraj ovim kabadahijama.. sve se to osililo samo zato sto znaju da im vi necete nista..
Pohvata ih policija, ali ih sudilaštvo pušta, kako to ne kontate?!