Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babini sinovi i kćeri pobiše narod po gradu, je*ao ih BABO...
kvalitetan stub i temelj
Bio sam prisutan kada se desio udes. U autu je bilo 10 mladi ljudi koji su vjerovatno bili pod uticajem necega posto iz cista mira udariti u stub nije normalno. Policija je dugo ostala da cuva mjesto udesa sto znaci da su mozda i nasli nesto nedozvoljeno u autu. A vi Klix ovo nesmijete da objavite posto je na autu pisalo neki hotel znaci vjerovatno sin od vlasnika pa se bojite da vas vlasnik nebi naruzio!
eto sad ispade da je taj edi mali neka fora u gradu a ne jedan obicni tatin sin!!!
..a potrudicu se da saznam ko si, to ti obećavam, pa ćemo se vidjeti aBd, nije ti trebalo to spominjanje poginulih nikako ;)
Los Zerbos Samo ti dođi na čaršiju jarane, pa ćeš sam svoj ku*ac da popušiš, ako treba ostaviću ti kontakt da se dogovorimo, a ti ne radiš u Danskoj ti crnčiš, rade oni koji su pismeni , a ti to nisi.. Kaže se izbjeglica, a ne pobjeglica, ustvari ti jesi pobjeglica, jer si pobjegao , kad je najviše trebalo.. Drugo ne kaže se iz partijske državu nego partijske države, al\' dobro malo te je*bu padeži, a ono što te najviše je*e je to što ti nisi Sarajeva prismrdio, ti si neka seljačina iz neke džungle koja se dočepala grada tamo negdje pa ti sve zapremedet.. Pazi šta pričaš, nemoj da te stigne to spominjanje prosute krvi mojih najbližih u ratu, ne samo mojih nego i mnogih drugih, dok si se ti tamo štekao, ako te stigne ta kazna nema ti pomoći.. Da znaš samo da na internetu nisi baš sto posto siguran, vrlo lahko se može (naravno ko zna) otkriti lokacija sa koje se*eš, pa tako da malo ohladiš.. SELAM!
@anonimac Samo si u pravu da se ku.rcim po Sarajevu, non-stop hodam erektiranog ku.rca, mislim ipak sta cu ja kad su domace Sarajevske cure plahe i vole gimnastiku po carsafima, one od 25 godina ne silaze sa belegije.
@anonimac Dobar dan vulgarna osobo. Ja znam da si ti napaceni tinejdzer svojih nestasica u propaloj BiH, znam da si babin sin koji je uhranjen kroz drzavni budzet kojeg BiH nikad nece moci vratiti. Da si zaista ciste savjesti i da si samouvjeren nebi nikad pisao opet meni komentare nakon onakvih uvreda, ali posto duboko u sebi osjecas i vidis da se sve rusi oko tebe imas potrebu diskutovati sa pravim patriotima Bosne, naravno nama pobjeglicama sto smo brisnuli iz partijske drzavu. Ja radim ovdje u Danskoj (ne Svabskoj, mangupe) sa cistim obrazom, a tvoj otac 100% uzima pare POGANIH ruku, da ti je otac cist ti nebi imao ni internet kuci, kao i 80% ostale omladine u BiH.....blaaaaaaaah kakva si ti ubleha i kmet!!
Los Zerbos Majmune, ti vidiš koliko veze nemaš, evo samo da ti kažem, ako nisi znao rat je završio 1995. godine, ne puca se kod nas, za tvoju informaciju imamo mi za više od golfa dvice, ali nam nije stalo toliko do toga, koliko je tebi, jer si rob Eura i Švaba, ja bih upucao na tvom mjestu. Molim te, preklinjem te, daj mi objasni šta to ti lično i komplet dijaspora radite za nas, zbog čega bi se mi trebali objesiti, je*em ti sve ono poremećeno, samo mi odgovori na to pitanje.. Da imaš obraza ne bih se javljao uopšte, uživaj u parama i odje*i..
Los Zerbos imaš pozdrave sa pjesmom od Željka Joksimovića \" Ja rintam, rintam po cijelu noć i dan..\" Dođeš fukaro da se ku*iš po Bosni kako ti imaš para, je*o te otac, svi ste vi ciganija.. Šta se koji klinac ovdje javljaš, tebe Bosna ne interesuje, a samim tim nemaš šta ovdje raditi, znam ja kako izgledaju bauštelci, u ustima keramika, u koljenima voda, u leđima daska, baš vam je lijepo, sigurno radite kancelarijske poslove.. Ja volim svoj grad, volim Bosnu, kad tad ovdje će biti bolje, a ti si kume u tuđini, ližeš guzove švabama, dođeš ovdje da se ku*čiš, kad dođete to isto indijanci nikakve kulture, to galama, to piska, vriska, radite sve što tamo ne smijete, pomamite se, bolje ti je šuti, i idi obuci svoje radno odjelom, lopata u ruke, laganini..
@dijaspora ou... Drago mi je da si se ti borio za drzavu BiH kakva i jeste danas. Da uopste znas ko je Qusling ne bi nekog drogog tako zvao. Umjece tvoje pameti si pokazao na nevjerovatnih par recenica da sa tobom ne vrijedi diskutovati.
Ma hajd da ste vidjeli kad su poceli izlaziti iz auta...neko bi pomislio da je autobus udario u banderu ;-)
Iskreno ja bi se iznenadio da ga je promasio sa ovolikim autom. Cestitam! P.S Koliko su mu/joj promila alkohola u krvi nasli? Ovo ne moze uraditi osoba pri cistoj pameti i zdravog razuma. Je li bilo po onoj staroj: \"Mogu ja da vozim samo mi pokazite gdje je volan\"
je*em vam sve dijasporsko,haj sad MRŠ !
@Los Zerbos Nisi ti pobjegulja ti si izdajnik, kvisling kojem treba suditi zbog izdaje države. Vjeruj da bi mi, ovi koji nisu kvislinzi ko ti najviše voljeli kada papci tebi slični ne bi uopšte dolazili u BiH i kada bi se potpuno asimilirali u svoje nove domovine, eto da ne budem toliko brotalan dozvolio bih vam dolazak u BiH, ali bi na granici morali plačati poseban porez zbog izdaje domovine, e to bi bila jedina korist od vas- pobjegulja: Kada bi BiH i ja ovisili o tvom dinaru zarađenom na bauštelu, čisteći švapske hale i guzice ja bi se prvi objesio. Zato apelujem na tebe nemoj majke ti dolaziti u BiH i donositi svoj teško zarađeni donar ko bauštelac i voziti se okolo u svom rentanom Mercedesu. Budimo realni mi u BiH se možemo boriti da postanemo neko i nešto bar u BiH, a vi dijasporci ćete uvijek biti švapski kmetovi i čistiti švapske guzice!
Mislim da je stub kriv nasao se u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu haha :P
Ovjdje ste pogrijesili ovo je bas babin sin koji voli da se kurci parama a omalozava druge ljude koji se bore da zarade...sve mu Bog dragi vraca.. samo bih vise volio da je opalio sa svojim Audijem Q7 a ne ovim smecem sto mu radnici iz njegovog hotela vozaju.. CIGANINE TIHO SVIRAJ !