Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke 👏
Vozac treba dilera promjeniti
sreca vozac nije fizicki povrijedjen...a to sto iz ovig vidimo da je mentalno bolestan...kod nas medicina mentalno stradale smatraju zdravima...jer u ovoj drzavi...onaj ko je normalan taj nije normalan...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je za zlatni volan i kacenje vozacke o k*rac
posvadjali se auto i vozac...auto projektovano za asfalt...a vozac za rodnu planinu gudure i rijeku...u ovom slucaju...vozac pobijedio auto...bar na kratko se nasao u rodnom okruzenju...
Jaro kopo nos taman da kuglicu napravi ode......
Ovo moraš biti diplomirani kreten
Ako je nepovrijedjen, upravo ga je policija trebala povrijediti da zapamti volan za citav zivot. Auto zaplijeniti za podmirenje stete na ogradi..Logicno.
Ovo nije cudno.sinoc kod viseceg mosta decko u autu ( na sred puta ) gdje ljudi prolaze razvlaci ćizu u autu i jos mu upaljeno svjetlo u autu.sve se vidi na izvolite.takav je sjeo poslije za volan. Ni stida ni srama a kamoli osvjestenosti. Toliko.
Samo me interesuje ko će platiti štetu na mostu?
Ovo su vozaci sto rade za dostavu G… ili K… tako se i ponasaju u saobracaju.
Spustio se do vode malo
Zaustavile ga Petonije.
KAKO JE TO USPIO IZVESTI?????
Dobro je digo je rucnu na vrijeme 😂
Manjak parking prostora, a čovjeku se žurilo u šoping
Ne izgleda mi kao auto sa kojim bi neko isao u divljanje, moze svasta drugo biti. Sa druge strane, treba mijenjati i svijest drustva, promijeniti definiciju "dobrog vozaca" koja, mora se priznati, pogoduje manijacima, "jooj kako si se provuko, svaka cast!" (a da ga covjek iza nije pustio?), "dobro si ga uvuko, svaka cast majstore!" (a covjek pored mora krov rezati da udje u svoj auto) itd. Jedino mjerilo bi trebalo biti koliko je neko imao udesa u proteklih 10 godina...
strucnjaci na klixu znaju sve informacije i detalje koje su doveli do izlijetanja auta cak i prije policije. Ko zna mozda je nekome pozlilo, mozda je izbjegavao sudar, a mozda je i divljanje bilo u pitanju.
cacka se sve i svasta a najmanje se drzi volan i pravac puta. Sad ce to stojati nekoliko mijeseci razvaljena ograda dok gad ne plati popravku i to mi nije jasno gdje god vozac pogrijesi i ogradu pored puta osteti ili bilo sta treba mu i racun ispostaviti o popravki tog ostecenja.. Jer pojedine ograde na putu stoje vijeciti ne popravljene kad uhljebi se uhljebe pa ne rade nista..
Genijalno
Ne mozes tu parkirati