Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ima li taj pjesak ime i prezime, godiste??... Yebo vas ovakva vijest!!!
Vijest je nepotpuna. Imam osjecaj da cu prestati otvarati sa/x
je li ponovo golf 2 ili bmw napucani sto ga voze sosoni po gradu ofucani i kriminalcii koji su preko noci postali face a bili kite
Koliko puta ste vidjeli da vozač prođe na znak crvenog svjetla??? Koliko ste puta vidjeli da pedeset pješaka prođe na znak crvenog svjetla???
kako je jadan ovaj sa x, moze li jos manje informacija puno ste dali, ja jada od novinara
auti - pješaci 1:1
stvarno se danas desilo mnogo loših stvari
cuj \'\'Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.\'\' Jok pripadnici Vatrogasne Brigade Vratnik
samo zato sto na ovom dijelu pješacii iskačuu i naslov trebate promijeniti u \"pjesak udario automobila u hrasnom ! \" ;)
ja kad prelazim preko zelenog na pješačkom niko od vozača automobila neće da stane da me propuste, ili neki i stanu ali se hinjski guraju da požurim i vrat slomim, bezobrazluk vozača max!
Pretpostavljam da je pijesak kao i svaki u Sarajevu cekao na semaforu da se upali zeleno a vozac automobilom vozio po ivicnjaku. Zalosno sto se desilo ali kako pjesaci prelaze dobro je da svaki dan nemamo po deset ovakvih slucajeva.
ja koliko sam vidio jeste da je pješak bio u totalnom šoku. Naravno bilo je i krvarenja glave- iznad uha (najvjerovatnije posjekotina). Tako da ne znam kako je sada, pa me bas interesuje je li uredu covjek ? :( :/ (nadam se da sam makar dio informacija prenio kad vec ovi wanna be novinari nisu mogli -.-)
a da napisu je li pjesak dobro?? ikakve informacije?? -.-\' ovdje se cesto desavaju nesrece, zivim blizu, i susrecem se s tim jako cesto nazalost..
Sarajevo=Katanga
to vozač isprobavo nove mišelin protekt gume
cuj u pravcu dobrinje... pa pravac dobrinje je nidje veze