Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesreća se desila na pješačkom prelazu a kako sam čuo vozač je pobjegao.Mili Bože,šta je sa ovim ljudima.Izgleda da je grad pun Sefića.
@besmisleno Istini za volju, mislim da je pjesacki nakon rekonstrukcije te petlje pomjeren 10-ak metara prema nadvoznjaku tj. u pravcu Heco pijace. Nekad ranije je bio na ovom mjestu nesrece :/
Molim vas da ne dajete komentare vi koji uopšte ne znate gdje se desila nesreca,jer se nesreca desila na pješačkom prijelazu gdje i moja djeca svaki dan prelaze,kao i mnoga iz ovih zgrada. Treba se ponovo iscrtati zebre koje su nestale zbog vremenske dotrajalosti,i postaviti znakovi koji nedostaju,jer je samo pitanje kada Ce neko dijete da strada.
"Ajde ba pješak može sačekati malo da ja prođem" "Što me nerviraju ovi biciklisti i pješaci", "Jel ovaj gleda kuda hoda", ove komentare mozete cuti samo kod nasih zatucanih vozaca, ko vama dade vozacku, ni jedan ne bi polozio van BiH
Jako glupo da udaris nekoga povrijedis da ostane lezati i pobjegnes misleci kako te nece uhvatiti, ne kontam koji je razlog bjezanja a bices nadjen smijesno stvarno🤔🤔
Ovo ce se desavati sve dok kazne ne budu bas rigorozne kako vozacima tako i pjesacima, za ove mangupe sto se bjeze sa mjesta nezgode uvesti dozivotno oduzimanje vozacke plus zatvorsku kaznu min 5 god..
POSTAVITI LEZECE POLICAJCE NA OVOM MJESTU, kao i npr. u Hrasnom na pravcu izmedju Bosmala i Azize S. - kod trolejbuskih stanica(jer je trolejbus tu najsporiji i manje mu smeta lezeci), gdje REDOVNO DIVLJAJU ubice za volanom!!!
Pješak živi na stupu a radi u zraku?
U citavom gradu HRONICNO su zapustene horizontalne signalizacije za pjesake tj ZEBRE ! ! ! Ovoj novoj Vlasti bolje je bilo upumpati eventualno nedostajuci novac za obnavljanje signalizacije i za krpljenje uzasnih i mnogobrojnih rupa na glavnim saobracajnicama poput trolejbuske jer je stanje npr. na Aneksu KRIMINALNO lose ! ! !
@Orwell Tramvajska pruga na nekim dijelovima poput Dolac malte je pred RASPAD...bojim se da nece izdrzati do narednegodine i planirane kompletne rekonstrukcije bez novih ispada tramvaja!
Raskrsnica nam je ocrtana nema dalje, Nigdje zebre, nigdje trake. Odvije treba tužiti ove što su dužni da održavaju ceste.
Najstrašnija stvar je što majke sa malom djecom u sjedalici najrjeđe staju na pješačkom isto tako i očevi pa majmune sutra će tvoje dijete cekat na pješačkom
Ne opravdavam vozača. Kriv je, Ali je još vise kriv pješak. Pretrčavanje ulice na mjestu gdje nema obiljez.pješačkog je prekršaj. Kako se pješaci ponašaju dobro da ih bagerima ne zgrću po cestama. I ja sam pješakinja. Ipak povrijeđenom zelim brz oporavak
Kad Chuk Norris prelazi ulicu automobili gledaju lijevo i desno
Kako glup zakljucak pisca teksta, najvjerovatnije se radi o tezim povredama.Glupost na kvadrat, ko si ti da donosis zakljucak o kakvim se povredama radi.....
Ovo je dobro kako ce biti u buducnosti,"strucnjaci" koji su radili p.plan uredjena stupa 1 u normalnoj drzavi bi bili osudjeni na dugogodisnju robiju.Kod nas su, vjerovatno,unaprijedjeni na bolje pozicije.
nek si ga. hodaju ko stoka. krava vise gleda.
Opet Stup, nevjerovatno