Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
F I Ć O M A J K A
inače pouzdana talijanska auta!
spuatis stakla zapali se , to samo fiat moze
Nisam znao da je kod Punta vako jako grijanje. Jest ga lola nahajco...
proso tehnicki pregled, nez sta mu odjednom bi =/
ma golf 2 zakon i da se zapali ona bi opet isla dedo je to
hoćel ko kupit ovaj maznuti a6 od direktora :D
BOSANKA VLAST SE DRŽI \"CARINSKIH PROPISA\" . NE SMIJEŠ UNIJETI NIKOM NI ČIZMICE ODMA TE CARINICI NA GRANICI IZ.JE.BU DA TI DOĐE DA TE ČIZMICE BACIŠ U RIJEKU. SVE JE TO ŠTO NE MOGU VIŠE PRIMATI MITO, A NAPRAVILI SU SVI VILE ZA SEBE , DJECU I UNUČAD. KAKVA DRŽAVA TAKAV I NAROD. NIJE ČUDO ŠTO TAKO ŽIVITE KAO U ZATVORU.
Pa za vase katastrofa puteve i one mahale sto nazivate ponpezno \"gradovima\" FIAT je i predobar a kako ne postujete saobracajna pravila ,najbolje bi bilo da umjesto automobila jasete kamile !
Fiat ima odlicne motore, sve osim toga je katastrofa. Pogotovo elektronika koja sto je vise imas, to ces vise problema imati. Pogotovo zimi kad se pocnu palit lampice zato sto je vlazno napolju, pa nije ni cudo onda sto se zapali
ma kakav ba fiat, skoda,-opel je najbolji auto na svijetu!
Fiat smeće od vozila.
pa sta je ovo ovih dana....sam ose zapaljuju auta na cesti u voznji, neka cak i na parkinzima a nisu paljevine podmetnute :O
Prelijep naziv ulice. Dosta je bilo Dobrica, Dobrivoja i Radislava..a za ovoga: jarano promjeni auto gdje ces italijansko smece da vozis !