Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auto se prevrnuo?? Auto, riječ muškog roda?? A "zabio" tek... Nemam komentara, al' stvarno.
Mozda pisator nije rodzen u Bosnia i nezna da pisati. Dobro da nije "prevrnijo" i "zabijo".
Ma tim potocima Boljakov i Buća potok voze kroz sokake 80, muzika bum bum bum glava ukoso poluležeći položaj i gas. Primitivci kakvih nema ni u Africi.
Ma ja posto je u Buljakovom se desilo onda se "zabio" da je negdje oko tramvaja bilo "spucao"
Većina ulica u tzv padinskim naseljima oko Sarajeva ne bi smjela dobiti upotrebnu dozvolu. To je užas jedan. Kad se voziš uz ulicu vidiš nebo i haubu.
Baš me čudi. Inače u tom naselju su podzide odmaknute od ceste...
pojacajte kombi linije a oduzmite im auta ,izginuce bez metka
Šta radi ova trojkina vlada pustila pjane, klosare, trkače da ugrožavaju građane.Neki dan onaj otkinuo drvo na Malti, napuseni manijaci terorišu građane. Zar su toliko nesposobni ili se boje da ne izgube glasače, jer samo napušeni mogu glasati za trojku.
Voli,preferira
Na stranu idiot koji je mogao nekoga i ubiti...ali kakav je ovo asfalt, ako je asfalt uopste?
Vozač maloljetan, naravno bez vozačke dozvole !!!!
Ne voze nista bolje ni punoljetni sa vozackim dozvolama
Samo ga vratiti na tockove ,lagano, Moze on jos..
Žao mi zvučnika. skupio ih na kamaru čojek
A sad neka ga lijepo podmaže, zaštiti kobitom, može i kočivo i ležajeve pregledat. Živa zgoda, kanal mu ne treba ... Samo neka se on lijepo oporavi ...
"baš...baš...
Prva kiša i ulice kao bob staze
Pogotovo ko vozi pažljivo. 🤗